Mennyit keres egy átlagos megafonos, fideszes propagandista?
Figyelt kérdés
2023. márc. 24. 17:02
11/17 anonim válasza:
Na ezért nem szavazok az ellenzékre, a Fideszre sem szavaztam de mivel ilyen bunkók az ellenzékiek rájuk sem fogok.
12/17 anonim válasza:
Mit értesz átlagként? Megafon tele van fidelitasos balekokkal, akik ingyen güriznek. Akad, ezmegkiafszom sosehallottamróla, nézettsége is a béka sgge alatt, miközben profi stúdiófelszereléssel tolja. Na és persze a nagyobb ismert arcok, akik úgy osztogatják a százmilliókat hirdetésekre, mintha közpénz lenne.
13/17 anonim válasza:
#11 Fú, de álszent ez a duma.
Libsi, pedofil, gyíkvállú, komcsi, hazaáruló, b.4578zi, fart.ró, nyámnyila, stb.
Tényleg sokkal jobb a te fajtád stílusa...
14/17 anonim válasza:
Hát jobb , nem szoktam szidni senkit és becsmérelni sem.
15/17 anonim válasza:
természetesen a fentiek szerinted nem számítanak sértésnek. :)
16/17 anonim válasza:
Én nem mondok ilyeneket de akit ismerek fideszest az sem, ennyit tudok ehhez hozzátenni.
17/17 turidominik16 válasza:
mind a 2 oldalra kéne egy újraindítás. mindent előről kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!