Miért van az ,hogy a magyarok többsége putyinpárti Magyarországon?
az utolsó nagyon jól leírta...
Megkockáztatom, hogy a magyar átlagemberbél nincs butább és szolgalelkűbb egész Európában. Egyszerűen a többsége simán elhiszi, amit sokat hall a médiában. Az EU támogatottsága is folyamatosan zuhan, egyszerűen azért, mert a kormány ellenük hangolja a lakosságot.
A magyarok kb. 70-80%a fölényeskedik, okoskodik, de valójában egyszerű, mint a szög, és a gyakorlatban sem képes semmire.
Nekem már diplomás ismerőseim is azt hangoztatják Putyin csak megvédi az orosz kisebbséget, és amikor ukránok hallnak meg éljeneznek. Szlovákiai magyar ismerőseimtől is hallom, figyelj mi van veletek anyaországi magyarok?
Állíttom mi magyarok voltunk az egész EUban akik örültünk az egész háború kitörésénekm
12-es vagyok.
Erre csak annyit tudok mondani diplomásként, hogy egyrészt a diplomásokra is hat a propoganda és hogy attól még, hogy valaki diplomás és jó egy területen, még lehet sötét más témákban.
Aztán a magyar embereknél végzettségtől függetlenül az olyan dolgokkal van óriási probléma, mint érzelmi intelligencia, szövegértés, logika, kritikus gondolkodás.
Szerintem az átlag magyart nem érdekli.
Esetleg az idősek, mert Putyin orosz és régen "jobb volt amíg az oroszok itt voltak"
Valaki meg zsigerből utálja az ukránokat, mert egyrészt diszkriminálják a magyarokat, másrészt a háború előtt rengeteg ukrán munkás jött ide, volt hogy már nem is vették fel magyarokat, csak ukránokat. Aztán kitört a háború, és sok cég elkezdte már-már majmolni az ukránokat. Egyet név nélkül említek, a cégnél minden héten élelmiszercsomagot kaptak az ukránok, ingyenesen ehettek a büfében, már eleve ingyen laktak szállón. Azért mert náluk háború van... Persze a legtöbb családja nem volt érintett, de kapták
Na csak azt akartam ezzel mondani, hogy van egy ilyen rosszindulat is az ukránok felé.
Ez az ország pár százaléka lehet, de szerintem 35-40 alatt mi inkább tiktokozunk, meg aggódunk a lakáskérdés miatt, pont nem érdekel minket Putyin
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!