Támogatjátok, hogy lehessen Horthyról közteret elnevezni?
#9 Olyan alapon, hogy a hideghàborù vègefelè auzstriànàl lebonttatta a hatàrzàrat, ès ide menekûlt nagyon sok ember az ndkbòl.
Ilyen a törtènelem, nem fekete vagy fehèr
#13 Magyarországon a magyaroknak kell eldönteni, hogy legyen-e valakiről szobor, nem a zsidóknak. Erdélyben sem kérdezték meg az ottani magyarokat arról, hogy lehet-e szobra avram iancunak vagy vitéz mihálynak.
Egyébként meg nagyon sok pesti zsidó köszönheti az életét Horthynak.
Amúgy Kunhegyesen van Horthy Miklós utca:
#16 Nem vagyok zsidó. De persze aki nem ért egyet veled az csak zsidó lehet, ismerős valahonnan ez a logika. Mi Hazánkosok, volt Jobbikosok, volt MIÉPesek és egyebek körében gyakran előfordul. :) Én egy zsidóval sem találkoztam, aki ne tartaná egyenrangúnak magával a nem zsidókat, ezt a hülyeséget mindig csak neonáci fórumokon olvasgatom, mint a 4chan/pol/, de persze te biztosan nem látogatsz ilyen oldalakat. :)
És igen, amikor azt mondod, hogy a zsidók nem magyarok "a magyarok döntsék el, ne a zsidók" akkor kirekeszted a zsidó honfitársaidat a nemzet fogalmából. Persze megértem, ha nehezedre esik a szövegértés. Lehet ezért vagy ilyen sértődékeny. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!