Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Igaz az, hogy Magyarország az...

Igaz az, hogy Magyarország az EU-s zászló helyett megint sarló-kalapács cimert szeretne?

Figyelt kérdés

2023. márc. 21. 06:15
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
20as tök egyértelmű, azért támogatom, mert beülhetek Felcsúton az autómba és a Portugál tengerpartig, megállás nélkül mehet, mert ott dolgozhatok, ahol akarok, ott élhetek, ahol akarok és akkor lehetek meleg, amikor akarok. Akár ábránd, akár nem, de az EU szabadságot adott nekem. Ezért támogatom. A Szovjetúnióból meg a szüleim menekültek ide.
2023. márc. 21. 10:35
 22/26 anonim ***** válasza:
34%
21 Azt nem értem, hogy ezek után mit rinyáltok, ha valaki tényleg arrébb megy 300 Km-el dolgozni?
2023. márc. 21. 10:39
 23/26 A kérdező kommentje:

Mi? Én a kérdező vagyok, nem vagyok többesszám.

Én 800km-e dolgozok otthonról, szal, én biztos, hogy nem rinyálok. Nem nekem fog hiányozni a nyugdij.

2023. márc. 21. 10:46
 24/26 anonim ***** válasza:
61%

Az jó, én 12.000 Km-re vagyok :))

Azt nem értem, elhúztál otthonról, de aggódsz, hogy akik otthon élnek mit akarnak. Nem mindegy neked?

2023. márc. 21. 10:55
 25/26 A kérdező kommentje:
Ez egy kérdezős oldal, ha neked probléma, hogy olyanok érdeklődnek arról, hogy mi megy otthon, akik nem otthon élnek, ne a kérdezőt bántsd, mert mi csak az oldalt használjuk. Nem én teszem lehetővé, hogy itt kérdezzek.
2023. márc. 21. 10:57
 26/26 anonim ***** válasza:
72%

Emberileg "érdekelt" a távolról aggódók lelki világa.

Bírom az olyan embereket akik idióta állításokat fogalmaznak meg "kérdésként".

Mondjuk kevésbé képzetten nyilván külföldön tudsz megélni.

2023. márc. 21. 11:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!