Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A kormány miért nem emeli a...

A kormány miért nem emeli a családipótlékot 2010 óta? (Nem érdekelnek a családt̶á̶m̶o̶g̶a̶t̶á̶s̶o̶k (hitelek)

Figyelt kérdés

2023. márc. 20. 18:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
39%

Ha mindkét szülő dolgozik akkor jelentős adójóváirást kapnak az szja-ból. Bárcsak én is kaphattam volna de én gyurcsány idején neveltem gyereket. nekem csak a többkulcsos szja jutott akkor.

2023. márc. 20. 19:40
 12/16 anonim ***** válasza:
9 - Már most se lehet a legtöbb, vidéki rêgióban..sőt egyes nagyobb városokban is vannak gyűjtőpontok...
2023. aug. 7. 01:29
 13/16 Bálint6969 ***** válasza:
Tudom ez népszerűtlen vélemény, de az ember ne vállaljon több gyereket ha ehhez az állam támogatására van szüksége. Nyilván egy jóléti társadalomban nem kéne hogy gondot okozzon az anyagi helyzet a gyermekvállalás kérdésében, de nem abban élünk. Magyarán: ha több gyereket vállalsz a te feladatod eltartani őket, nem pedig az államé mások adójából. Persze ez így ki van sarkítva és igen, tudom hogy a magas adók és alacsony bérek megnehezítik azt hogy 3+ gyermeket vállaljon valaki, de akkor is, nincs pénz->ne legyen még egy gyerek
2023. aug. 19. 21:47
 14/16 anonim ***** válasza:
51%

Az állam ne szedjen be adókat, nem vegye le a pénzem és akkor marad pénz a gyereknevelésre. Így támogatásra sincs szükség.

2023. aug. 20. 12:19
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
13 - Az a baj, hogy nem csak a "még egy gyerek" kategória vállalása okoz gondot ebben az országban ... Hanem már "az első gyerek" kategória is. A több gyermek esetében teljesen egyetértek. Az vállalja, aki "megteheti". Sajnos ezt éljük. Viszont én egyet szeretnék és az is hatalmas nehézség ilyen körülmények között...az meg màr gáz, hogy maga a gyermekvállalás attól függjön, hogy megtehetem-e, vagy sem.
2023. aug. 24. 01:48
 16/16 Bálint6969 ***** válasza:
100%
15- igen ezzel teljesen egsetértek
2023. aug. 24. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!