Mennyiben felelős Orbán Viktor azért, hogy Magyarországon 25%-os, míg az Európai Unióban 10% alatti az infláció?
51
A balti államokban is 20 százalék fölötti az infláció. Köztünk és köztük kb 2 százalék az eltérés. Ez nem sokkal kisebb mérték, hanem közel akkora. Miért van ez?
Miért nem teszed fel kérdésnek ha ez izgat?
Azért hozták létre ezt az oldalt.
Miért nekem kellene rá válaszoljak hogy a Baltikumban milyen geopolitikai kockázatot lát a piac ami miatt felárat fizetnek. Gyanítom ők szovjet-orosz megszállás alatt álltak 1991. előtt, így a legvalószínűbb ha Putyin a régi nagyhatalom területfoglalási kényszere alapján arra terjeszkedne újból.
De ez egy tipp.
Annyi bizonyos hogy a környező országok és Európa egészénél is jóval nagyobb a magyar áremelkedés amit te és én fizetünk egy hibás kormányzási irányvonal kockázataként.
Tedd fel a kérdést közösbe politika ha ennyire érdekel - külpolitika és hátha kapsz rá használható választ.
Nyilván annyira nem hülyék...
Szerinted ha két jelenség közel hasonló akkor annak csak ugyanaz lehet az oka? Dőreség.
Látom nem megtudni akarod valójában, pedig az lenne a tisztességes, ha kérdésed van nem engem bombázol vele, hanem az erre lehetőséget adó oldalt.
55
Akkor vedd úgy, hogy nem kérdeztem, hanem felhívtam a figyelmed erre a kis érdekességre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!