Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha Magyarországon háború...

Ha Magyarországon háború lenne, akkor a nyugatra menekülő fideszesek elvállalnának bármilyen alja munkát, majd alig bírnának hálálkodni, hogy befogadták őt?

Figyelt kérdés
2023. márc. 19. 10:30
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

"Nem tudom milyen alapon nevezel erkölcsnek valami olyat..."

Itt sokkal inkább az a kérdés, hogy te milyen alapon nevezed erkölcsösnek emberek sátortáborba zárását, éheztetését és néha megerőszakolását.

2023. márc. 19. 18:34
 22/24 anonim ***** válasza:

#21 Hol neveztem annak?

Mit keresnek ott azok az emberek?

Kezdjük ott, hogy nem az az erkölcstelen, aki világos szabályokat hoz és előre kimondja, ne is indulj el, mert veszélyes, kidobod a pénzed az embercsempészeknek, és itt nem vár a beígért Kánaán, hanem aki elhiteti az emberekkel, hogy bárki jöhet, ráveszi őket, hogy minden pénzüket embercsempészenek adják, beüljenek gumicsónakokba a tengeren majd tömegével hajlanak meg.

Több tízezer ember halála szárad azok lelkén akik itt széplelkűsködnek és másokat kérnek számon erkölcs terén - mint te is. Hány embernek kell még meghalnia, mire felfogod, hogy ne az a jó aki hazudik a migránosknak? Nem az a jó, aki sz@rik az országa törvényeire? Nem az a jó, aki bűnözőket segít - mert te vagy az aki embercsempészeet pénzelsz azzal, hogy erőlteted az illegális migrációt.

Mi lenne ha felfognád, hogy semmiféle jó nincs abban, ha segítesz ezekből az országokból eljönni ide pár millió teljesen más kultúrájú embernek? Akiknek van saját országa, van saját kultúrája és itt vagy idegen lesz vagy elveszi azt az országot ami most még a tied.

TE vagy az akinek segítségével ide jutnak, hoyg sátortáborban kell lakniuk, ahol ilyen bűncselekményeket megtesznek velük. KIK teszik meg?

Jé, azok akiket szintén TE segítesz, hogy közöttük itt lehessenek. Mert neked és a hozzád hasonlóknak köszönhetően nincs szűrés, nem csak az jön aki tényleg menekül, hanem azok is AKIK ELŐL menekülne.

Úgy próbálsz meg a jóemberkedésben tetszelegni, hogy eléred együtt kelljen legyen az erőszakoló és az áldozata, mert miattad és a hozzád hasonlók miatt nem lehet az erőszakolót sem kint tartani, sem visszazavarni.

2023. márc. 19. 18:43
 23/24 A kérdező kommentje:

"TE vagy az akinek segítségével ide jutnak, hoyg sátortáborban kell lakniuk"

Nem tudom hogyan jutottál erre a következtetésre, hisz előtte még hosszasan arról írtál, hogy át akarom őket illegálisan vinni Európába. Szóval milyen felelősségem van a sátortáborba kerülésüknél? Miattam van polgárháború Szíriában?

"Mert neked és a hozzád hasonlóknak köszönhetően nincs szűrés"

Mert a hozzád hasonlóknak köszönhetően lenne szűrés? A hozzád hasonlóak szerint SENKINEK se szabadna jönnie, azaz szűrésről beszélni teljesen indifferens.

2023. márc. 19. 18:57
 24/24 anonim ***** válasza:

#23 Aha. bedobsz egy baromságot majd rajtam kéred számon.

Nyilvánvaló mit csinálsz, de nem jön be. Itt nem.

2023. márc. 19. 19:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!