Nem lehetne extra adót kivetni az energiaitalokra?
Figyelt kérdés
Ha a sok buta proli inni akarja, legalább fizessen.2023. márc. 18. 19:23
11/19 anonim válasza:
"Nem elég nagy."
Nem is cél, hogy ne igyák.
12/19 árokpart válasza:
Kérdező! El kell, hogy keserítselek, mert szerintem még ebben a ciklusban könnyen előfordulhat, hogy legalizálják a marihuánát. Mielőtt kinevetsz maga Gulyás Gergely mondta még 2020-21-ben egy újságírói kérdésre, hogy a maruhzána legalizásáról lehet szó, de az LMBTQ jelenségről nem.
13/19 A kérdező kommentje:
Jobb lenne, ha senki se inná. Káros, és a sok fiatal divatból issza. Épp elég az alkohol meg a dohány, nem kell még ez a műanyag szemét is.
2023. márc. 18. 20:03
14/19 anonim válasza:
Szerintem de, vessenek!
Ahogy a cigire meg az alkoholra is azt kéne, és ne az egészséges kaják árát emeljék!
15/19 anonim válasza:
Mi haszna lenne, ha pl.: a chipsadónak és tsi.-nak sem lett nagy haszna?
16/19 anonim válasza:
12# Magyarországból nem lesz drogtanya, bűnözők maradnak a szemét drogosok.
17/19 anonim válasza:
Van rajtuk cukoradó, a 15 mg felettieken koffeinadó is pluszban, úgyhogy kettő is egyszerre. Én se értettem sose ezt a dögöljön meg a szomszéd tehene felfogást, ez mind lelki frusztráció.
19/19 anonim válasza:
Még sose jutott eszembe energiaitalt inni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!