Miért fáj az egyeseknek, hogy az állam támogatja a sportolókat?
A sógornőm azon hisztizik, hogy az én fiam ingyen kap kollégiumot, étkezést, közlekedést, stb.
De azt nem érti meg, hogy az én fiam ezért kiskora óra edzésekre jár, erőn felül teljesít, csak így juthatott be a fociakadémiára.
Közben meg az ő gyereke egy nyámnyila kis senki, a szél is elfújná, 200 métert nem tud futni, akkor mit akar?
Miért baj az egyeseknek, hogy a tehetséges fiatalok kapnak támogatást és nem az életképtelenek?
"a sport az egy hobbi"
Nem, aki ezt hivatásszerűen űzi, annak munka. Kemény munka.
"mégse kaptam milliókat havonta az államtól"
Az én fiam sem kap milliókat. 16 éves csak. Van egy kis ösztöndíja, ami a teljesítményétől függ, ezen kívül csak a kollégium és az étkezés biztosított nekik. Nem az van, hogy mi lennék gazdagok ebből. Egyszerűen csak a sógornőm egy irigy p*csa, mert az ő fiát nem vették fel orvosira, ezért most biosztanárnak tanul és tudja, hogy csak egy senki csöves lesz a fia 200 ezres fizetéssel. Arról meg hadd ne én meg a fiam tehessünk, hogy az ő gyerekének nem jönnek össze a dolgok.
Miert finanszirozzuk a fiad tevekenyseget ha nekunk abbol semmi hadznunk?
Az ember azert fizeti az adot h szolgaltatast kapjon, tanitsak ellassak az orvosok, epuljon infrastruktura, mukodjon az ugyintezes, stb.
Az elsport normalis helyeken piaci alapu.
"csak a kollégium és az étkezés biztosított nekik"
CSAK 2 adófizető teljes adója a piaci alapon életképtelen fiacskád hobbijára megy el amikor romokban az eü és az oktatás.
Az a biosz tanár még ha szar tanár is lesz az első évébe többet fog tenni a társadalomért mint a hobbista fiacskád egész életébe ha világklasszissá válik akkor is.
Ugye ezt lehet magyarázni egy ilyen nyámnyilának mint te, aki mások pénzéből hisztizik és fényezi magát a béna fiacskája miatt :)
Èrdekes, a tágabb rokonságban a talajtornát ès amerikai focit hasonló szinten űző gyerekek nem igazán kapnak ilyesmit 🤨
Nem inkább úgy szólna a dolog, hogy támogatja erősen az állam egy darab sportágnak az űzőit, ami a kedves vezèrnek is a hobbija?
Mert ez ìgy kicsit aránytalan 🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!