Nem unjátok már az origot meg a többi fostenger médiát a folyamatos világháborús riogatással?
Figyelt kérdés
Fideszéknél egy madár fingik egyet a levegőben és máris megy a nép megfélemlítése... ennyire hogy lehet hülyének nézni egy népet és kifosztani miközben ők azt hiszik orbán viktor majd megmenti őket a háborútól?2023. márc. 18. 10:31
1/7 anonim válasza:
Kapaszkodj meg: nem csak az origó ír a világháborús veszélyről.
2/7 anonim válasza:
Dehogynem. Majd csak megint feljelenti valaki őket rémhírterjesztésért, aztán mehetnek ismét zabot hegyezni.
3/7 anonim válasza:
Ezt úgy nevezik, hogy kattintáshajhász. És úgy utálom mind, hogy arra szavak nincsenek. De nem csak az origo ilyen. Múltkor volt egy cikk valahol, hogy drámai hír- gyászol a Schumacher család. Tudniillik Schumacher balesetet szenvedett és elég rossz állapotban van régóta, ilyenkor ezért automatikusan rosszra gondol az ember. Aztán megnyitod és kiderül, hogy a testvérének a lányának a háziállata meghalt. A jó édes ****-kat ezeknek.
Így kell hozzáállni ezekhez. Vagy nem olvasod el, mert tudod, hogy clickbait, vagy az adott hírre rákeresel máshol ha érdekel a téma, vagy megnyitod és kiderül, hogy a cím túlzó volt, vagy nem tévedsz az origora véletlen sem. Nincs más megoldás.
4/7 anonim válasza:
Akinek arra van igenye, h origot olvasson az menthetetlen. Joerzesu magat kicsot is valamire tarto ember nem olvas ilyen szennylapot.
5/7 A kérdező kommentje:
4# Hát igen, de én szeretem látni a fidesz propagandát is, hogy mik mennek ott... :D
2023. márc. 18. 12:37
6/7 anonim válasza:
Egyszerű a megoldás: nem kell Origót és hozzá hasonló szennyt olvasni. Én is ezért szoktam le róla, pedig pár éve még naponta látogattam.
7/7 anonim válasza:
Sokan unják, valakik meg egyszerűen élvezik. Erre mondják hogy alja hírek az alja rétegnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!