A konzultációs lap kitöltésekor megadtam az email címemet, mégsem küldenek hírleveleket. Miért?
Figyelt kérdés
A nemzeti konzultációs kérdőív mellett volt egy másik levél is, ahol meg lehetett adni az email címet, hogy küldhessenek információkat, hírleveleket stb. Én poénból megadtam az email címemet (nem vagyok fideszes), de még egyet sem kaptam azóta. Mit csinálnak akkor az email címemmel?2023. márc. 17. 17:22
1/4 anonim válasza:
Nem küldenek túl sűrűn semmit, csak ritkásan.
2/4 anonim válasza:
Majd ha választási kampány lesz, fogsz kapni éppen eleget.
3/4 anonim válasza:
Nem küldenek. Azt figyelik te kinek mit írsz.
4/4 A kérdező kommentje:
3
Akkor belahalnak az unalomba. Nem emailezek senkivel, kapok pár hírlevelet, a munkahelyemről a fontos infókat, Facebook értesítéseket, azt annyi. Nálam unalmasabb ember nincs a világon, figyelhetnek nyugodtan.
2023. márc. 17. 18:08
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!