Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van ebben az országban...

Miért van ebben az országban ennyi a rasszista, illiberális ember?

Figyelt kérdés
A tavalyi választáson szinte mindenhol a fidesz-kdnp nyert, plusz a Mi Hazánk is bejutott a parlamentbe. Tehát a magyarok többsége sajnos a szélsőjobboldali putyini ideológiával azonosul a szociálliberalizmus (balliberalizmus a gyengébbek kedvéért) helyett

2023. márc. 17. 15:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
39%
Csicska és/vagy burokban élő idióta a liberálisok többsége. Azt hiszik, jó emberek, mert liberálisok, közben pedig legszívesebben mindenkit elnyomnának, aki nem liberális.
2023. márc. 17. 17:22
 12/17 A kérdező kommentje:
9 nem, én tényleg nem értem. Mindannyian emberek vagyunk, igen a zsidók, cigányok, románok, LMBTQ-emberek, bevándorlók stb és pont ez a jó, hogy ilyen sokszínű a világ
2023. márc. 17. 17:22
 13/17 anonim ***** válasza:
57%
11 én pont azért érzem magam jobb embernek nálad, mert mindent megtennék (és teszek is), hogy elnyomjam a hozzád hasonlókat.
2023. márc. 17. 17:36
 14/17 anonim ***** válasza:
21%
#13: Tehát mások elnyomása jó emberré tesz. Azta...
2023. márc. 17. 17:40
 15/17 anonim ***** válasza:
87%
Nem "másoké" úgy általában, csak kifejezetten a tiéd. :)
2023. márc. 17. 18:30
 16/17 anonim ***** válasza:
71%
A buta és átlagos képességű (önálló gondolkodásra kevésbé hajlamos) emberek zöme az erős egyszemélyi vezetésről azt hiszi, hogy megbízható, tévedhetetlen.
2023. márc. 17. 18:37
 17/17 anonim ***** válasza:
11%
Mert sok a hozzád hasonló.
2023. márc. 17. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!