Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ma 🇹🇷 ratifikálja 🇫🇮 NATO...

Ma 🇹🇷 ratifikálja 🇫🇮 NATO csatlakozását ?!

Figyelt kérdés

A főispán és elitosztaga megint elhalasztotta!

Balla Gyuri szerint az EU hazudik mint a disznó 🤣🤣🤣

Nem is tudtam, hogy a 🐷-k tud kommunikálni 😄.

2. Mi a ….. köze van Gyuri és a rubelvérnarancsos tábor szerint egy gazdasági unió és egy atlantista-védelmi szervezet között?

Márc 31.-én a vérnarancs végre megszavazza, vagy akkor kitalálják, hogy esik az eső, meg amúgy is meg kell venni a húsvéti menüt majd szavazunk máskor…

A Fideszesek akkor se veszik majd észre hogy mennyi ellentmondást nem vesznek észre?

#MagyarországAzEUésaNATObanAkarMaradni
2023. márc. 17. 07:14
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
16%
Segítek: Az a köze, hogy a finnek és svédek is megszavaztak EU-s pénzek blokkolását. Remélem, most már érted.
2023. márc. 17. 07:32
 2/31 A kérdező kommentje:

És mié szavazták meg?

Azé me ki akarnak baltázni Magyarországgal,

vagy mert tele van a … Fideszland-el ? Akik ha úgy tartja kedvük vétózgatnak, közbe keletre járnak haknizni a spanokhoz?

Mié a … nem lépnek ki? Ott az Putin vezette ázsiai gazdasági unió (nem ez nem a Bricsre gondolok) mié nem igazoltok át oda?

2023. márc. 17. 07:36
 3/31 anonim ***** válasza:
9%
Az Eut is és a nátót is ki kell vágni.
2023. márc. 17. 07:41
 4/31 A kérdező kommentje:
Miért nem léptek ki, miért nem kéritek a főnit ?
2023. márc. 17. 07:46
 5/31 anonim ***** válasza:
91%

Ha te ilyen kivágós gyerek vagy, akkor eljöhetnél hozzám is, van egy lepusztult rózsabokrom, amit ki kéne vágni.

2023. márc. 17. 07:46
 6/31 anonim ***** válasza:
75%
3as és, hogy vágod ki? papirvágóval?
2023. márc. 17. 07:53
 7/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a Fidesz sohasem fogja ratifikálni a svéd és a finn NATO-csatlakozást.
2023. márc. 17. 09:33
 8/31 anonim ***** válasza:
Azért ,mert mi magyarok vagyunk az egyetlen béke tábor egész Európában. Mi magyarok követeljük ,hogy az ukránok adják meg magukat.
2023. márc. 17. 09:36
 9/31 A kérdező kommentje:

“ Szerintem a Fidesz sohasem fogja ratifikálni a svéd és a finn NATO-csatlakozást.”

Akkor ki lesnek vágva az EU NATOból.

2023. márc. 17. 09:51
 10/31 A kérdező kommentje:

“ Azért ,mert mi magyarok vagyunk az egyetlen béke tábor egész Európában. Mi magyarok követeljük ,hogy az ukránok adják meg magukat.”

Te is megadnád magad ha a Putin hadserege támadna ?

2023. márc. 17. 09:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!