Ma 🇹🇷 ratifikálja 🇫🇮 NATO csatlakozását ?!
A főispán és elitosztaga megint elhalasztotta!
Balla Gyuri szerint az EU hazudik mint a disznó 🤣🤣🤣
Nem is tudtam, hogy a 🐷-k tud kommunikálni 😄.
2. Mi a ….. köze van Gyuri és a rubelvérnarancsos tábor szerint egy gazdasági unió és egy atlantista-védelmi szervezet között?
Márc 31.-én a vérnarancs végre megszavazza, vagy akkor kitalálják, hogy esik az eső, meg amúgy is meg kell venni a húsvéti menüt majd szavazunk máskor…
A Fideszesek akkor se veszik majd észre hogy mennyi ellentmondást nem vesznek észre?
És mié szavazták meg?
Azé me ki akarnak baltázni Magyarországgal,
vagy mert tele van a … Fideszland-el ? Akik ha úgy tartja kedvük vétózgatnak, közbe keletre járnak haknizni a spanokhoz?
Mié a … nem lépnek ki? Ott az Putin vezette ázsiai gazdasági unió (nem ez nem a Bricsre gondolok) mié nem igazoltok át oda?
Ha te ilyen kivágós gyerek vagy, akkor eljöhetnél hozzám is, van egy lepusztult rózsabokrom, amit ki kéne vágni.
“ Szerintem a Fidesz sohasem fogja ratifikálni a svéd és a finn NATO-csatlakozást.”
Akkor ki lesnek vágva az EU NATOból.
“ Azért ,mert mi magyarok vagyunk az egyetlen béke tábor egész Európában. Mi magyarok követeljük ,hogy az ukránok adják meg magukat.”
Te is megadnád magad ha a Putin hadserege támadna ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!