Miért pont Nagy Márton lett Orbán Viktor gazdasági főtanácsadója pár évvel ezelőtt? Előtte ki volt? Matolcsy György?
Figyelt kérdés
2023. márc. 16. 21:17
1/5 anonim válasza:
Mert 2-ig nem tud számolni, tehát pont jó lesz bábnak.
2/5 anonim válasza:
Régebben Simicska volt, csak aztán ő rájött, hogy O1G!
3/5 anonim válasza:
Sosem tudom, hogy ő most Dumb, vagy Dumber...
de, hogy a szokásos kirakatidióta, mint Hollik az tuti. Érdemi döntései neki sem lesznek sok.
4/5 anonim válasza:
Én azon gondolkodtam, hogy azzal, hogy "ilyen" embereket tesz doktorminiszterelnökúr pozicióba, mi a fene célja lehet? Az első két kormánya idején, legalább még kompetensebb figurák voltak döntéshozók. Most a saját embereinek is üzen ezzel, hogy te itt, ki gondolkozol kettőnél többet is, hagyj kint minden reményed, mert úgyse érsz vele semmi?
Csak közben az ország szempontjából meg a leggázabb, hogy ilyen figurák irányitják az országot és rosszabbnál rosszabb döntések születnek.
5/5 anonim válasza:
#4 hogy ő itt az úr, az van amit ő akar
természetesen a talpnyalói hogy ő mindenhez mindenkinél jobban ért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!