Ki a felelős azért, hogy a végrehajtók egy halmaza (akik nem Schadl előtt tették le az esküt) (szerintem) szabálytalanul/törvénytelenül működhetnek bő fél éve?
Ki a Schadl főnöke?
Létezhet hazánkban, hogy a törvények nem vonatkoznak mindenkire?
Ostoba szőrszálhasogatás.
Letették az alelnök végrehajtó előtt. Egy jogi hiba, hogy elvileg csak az elnök előtt lehet érvényesen letenni. Ettől még minden épeszű ember érti és helyén tudja kezelni ezt a dolgot.
Egyes és hármas
Hát ha mégsem jól tudjátok
Azt egy jogász ember mondta hogy általában helyettesítheti az alelnök Te konkrétan az eskütételre Ez nem vonatkozik
Szóval egyes kell szerinted k****** rendben mennek a dolgok
Gratulálok remélem fideszes vagy mert körülbelül annyi eszed van
Vagy pedig annyira vagy girnyó
Szóval szerinted az is rendben van hogy a sadler másfél éve börtönben, de még ő ennek a bűn bandának a főnöke elnöke
A világűrből is látszik hogy mi történt itt az utóbbi években...
Egyedül csak a magas magyar jogi körökben nem látszik
De borít mindent a narancs (szîn)
"Szóval szerinted az is rendben van hogy a sadler másfél éve börtönben, de még ő ennek a bűn bandának a főnöke elnöke"
Nem, ez nincs rendben.
De emiatt megkérdőjelezni az azóta kinevezett végrehajtók kinevezésének jogszerűségét ostobaság.
Neki futnék még egyszer, csak azok válaszoljanak akik tudják értelmezni a kérdést és ha kérhetném arra válaszoljanak:
Ki a főnöke a sadernek
Szerintem az igazságügy miniszter de ez csak sacc...
Ezt nem én kérdőjelezem meg egyszerű ember
Hanem egy jogász joghoz értő személy
Vagyis nem megkérdőjelezi hanem kerek perec megfogalmazza kinyilatkoztatja hogy ez így nincs rendben ez így nem jogszerű
Az alelnök sok mindenben helyettesítheti de ebben a dologban konkrétan nem
Ha már majd csak az lesz hátra hogy nevezzem meg a személyt...
Először azt javaslom olvasgasd a napi híreket mert én is ott olvastam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!