Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak nekem van elegem Gyurcsán...

Csak nekem van elegem Gyurcsány és Kamugeri állandó károgásából?

Figyelt kérdés

Olvasom az Indexen:

"Gyurcsány Ferenc: Menjetek a pokolba!

A DK elnöke szerint a magyar kormány elesett, és letette a fegyvert a brüsszeli bankszámlák előtt."

és:

"Karácsony Gergely: Elveszíthetjük a szabad városokat, ha azt játsszuk, hogy ki közülünk a legnagyobb kicsi

A főpolgármester nem kér az új orosz cárból, újra nekiveselkedne."

Kamugerinek különbe is a város rendbetételével kéne foglalkoznia...

2023. márc. 15. 19:09
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Te tényleg full sötét vagy...

Akkor sokadjára is leírom, hátha egyszer átüti a szemellenződet: sem meleg, sem tanár nem vagyok, mégis felb ..ssszák az agyam az ellenük hozott törvények, intézkedések. Plusz, nem én hoztam fel a témát, bocs.

De ha a fidesz hatalmi arroganciája megemlítésre kerül, bizony ez a téma is elő fog kerülni, mert ékesen példázza a kormányzat mocsadék hozzáállását a világhoz.

És van egy rossz hírem: a kormány minél erőteljesrebben akarja valamiről azt a látszatot kelteni hogy az nincs/rossz, mert szívük mélyén a Földről is lesöpörnék, annál többször fogsz hallani róla és lesz olyan hamis érzeted, hogy teret nyernek, lásd, melegek. Mert a nemi identitásukról nem tehetnek, azzal senkinek nem ártanak és jogosan b....sssza fel őket is, hogy huszadrendű állampolgátként kezelik őket emiatt.

Ne fossál, neked nem kell bzivá válnod azért, mert esetleg megbarátkozol a létezésükkel. Attól sem félek, hogy tanár leszel, ez a veszély nyilvánvalóan nem fenyeget...

2023. máj. 1. 07:25
 32/32 anonim ***** válasza:
#33 Szerdán legyél ott velünk a tüntetésen ha van kedved és időd🤗
2023. máj. 1. 10:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!