Amikor Kertész Ákos azt mondta, hogy a magyar genetikusan alattvaló, ő is csak kulturálisan értette, és nem biológiailag?
A vén zsidó, valószínűleg politikai szempontból értette.
Nem lég lmbt párti meg migránsnyaló a nép, ez számára "alsóbbrendűséget" jelent.
Kérdező, hogyan lehetne a "genetikusan" szót nem biológiailag érteni hanem kulturálisan?
A genetika az a biológia része és nem a kultúráé.
Ha beszeltel mar zsidokkal, akkor valoszinuleg te is eszrevetted hogy egy nagyon okos, intelligens, fosveny, fukar nep. Nem veletlenul orvosok, ugyvedek, cegtulajdonosok.
A magyar eszjaras diohelyban: nekem nagyobb a f@szom szoval igazam van
Ahogy a faj szót is állítólag lehet kulturálisan érteni.
Utólag korrigált, hogy nem genetikusan, de szerintem teljesen mindegy, az utolsó 13 év is bemutatta, mennyire igaza volt.
A magyar mintha élvezné, hogy belétörlik lábukat, vígan elvan, csak gondolkodni ne kelljen. Európa egyik egy legbutább, legszolgalelkűbb népe.
Egyébként szerintem a magyarok többsége nincs tisztában az ’alattvaló’ szó jelentésével, ezért is szidták annyira. Ebből is látszik, hogy a magyar addig nincs gondban, amíg szövegelni kell, de amikor már értelmezni kéne egy rövidebb cikket, a többség gondban van.
Pedig szerintem egy másik mondása még inkább igaz a magyarok, tudod, a dagonyázós.
Abban is tökéletesen igaza volt, hogy magyar nem vállal felelősséget, de mindig másokra hárít. Ez a magyarok 70-80%-ára ma is abszolút megállja a helyét: a többsége fölényeskedik, kifogásokat keres, másokra mutogat, viszont egy külföldihez képest egy gyerek szintjén van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!