Miért nincs olyan törvény, hogy a tisztességesen dolgozó ember legalább annyi fizetést kapjon, amennyiből a létminimum (lakhatás, rezsi, étkezés) kijön?
"Fel kell mondani és átmenni máshova, ahol jobbak a bérek.Ha nem megy, akkor meg képezni kell magunkat"
Történelemtanár vagyok, nem kell máshová a munkám. A tanfolyamok, képzések pedig drágák, nem tudom megoldani őket.
11#
Miért nem végzel el egy szakirányú képzést?
Diploma a bemeneti feltétel, sok helyen a milyenségét sem nézik.Ezeken a képzéseken nem besavanyodott egyetemi tanárok oktatnak,hanem valódi szakmabeliek.
Lehet kamatmentes diákhitelt is felvenni rá.
Logisztika, pénzügy, műszaki területeket javaslom.
Persze, ha jól fizető helyet akarsz, angolul B2-es szint azért kell.
Szia. Hat borzasztó ez, hogy a tanarok 220-250 nettot keresnek. Szégyen ez az ország , de ti akartátok hiszem Viktorra szavaztatok 2/3-dal. 😂😂
Tanári diplomával rengeteg lehetőség van. Miert nem vallalsz + munkát? Na figyelj mondom : elmész esti suliba is törit oktatni. Vagy elmész boltba árut pakolni! Vagy pénztárosnak stb bárhol jobban keresel, meg egy gyárban is. Vagy valami értékesítőnek, promóternek, területi képviselőnek stb nézegetni kell az állást.
A lehetőségek száma véges.
Mielőtt melót váltasz az érettségi tételeket dobd már at gyorsba, a másik szakparod is ha oktatod abból is jöhet, köszi.
Sok sikert kivanok!
"Vagy pénztárosnak stb bárhol jobban keresel, meg egy gyárban is."
A legtöbbhöz nem kapnám meg az orvosi alkalmasságit, komoly gerincműtéteken vagyok túl, nem szabad súlyokat pakolnom, hajolni, stb. Meg az ismerősök szivatnak néha, hogy még árufeltöltő sem lehetnék, mert a felső két polcot már el sem érem. (153 cm magas vagyok 🤷🏼♀️)
Akkor próbálkozz magániskolákban.Jobbak a lehetőségek.
Ha tényleg jó tanár vagy, akkor van esélyed a felvételre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!