Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyhogy most Lagzi Lajcsit...

Árokpart kérdése:

Hogyhogy most Lagzi Lajcsit szinte gyűlölik, a Whiskys rablónak meg akkoriban szurkoltak?

Figyelt kérdés
2023. márc. 14. 23:43
 1/5 anonim ***** válasza:
75%
Mert a whisky-s a mocskos bankokat lopta meg, Lajcsi meg rossz cigány módjára az államot, minket.
2023. márc. 14. 23:47
 2/5 anonim ***** válasza:
96%
A Whiskysnek jobb a piárja.
2023. márc. 15. 00:02
 3/5 anonim ***** válasza:
83%

Viszkisben legalább volt némi betyárbecsület. Bankokat rabolt ki, embereket nem bántott. Lajcsi meg arra sem képes hogy ha már lebukott, akkor legalább méltósággal viselje a sorsát, most lett persze beteg, biztos semmi köze ahhoz, hogy elkerülje vele a börtönt, pláne hogy koncertezni azért tud.

Tényleg ha megússza, akkor az emberek joggal röhöghetnek az igazságszolgáltatáson.

2023. márc. 15. 00:08
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

3.

Dehogy nem bántott, lehet nem fizikailag, de amikor valakit egy éles fegyverrel fenyegetőnek az bántás. Azért drukkoltak neki, mert bankokat rabolt, kalandosan menekült meg a rendőrök elől. Lagzi Lajcsi pedig egy eleve gazdag, dagadt ember, aki lopta az áramot és miután lebukott se akarja vállalni a felelősséget.

2023. márc. 15. 06:51
 5/5 anonim ***** válasza:
0%

Ezt én sem értem, a viszkis egy köztörvényes, erőszakos bűnöző, aki éles lőfegyverrel ment bankot rabolni. Majd a pénzt elk.rvázta,elnyaralta. Csak a szerencsének köszönhető, hogy nem sérült meg senki, mert lőfegyver volt nála, ami nem véletlen.

A viszkissel kapcsolatban az is b@ssza a csőrömet, de kegyetlenül, hogy olyan háza van, olyan körülmények közt él, amit pl én soha nem engedhetnék meg magamnak 30 év munkával a hátam mögött. Csak azért veszik a kerámiáit mert a viszkis, a rabló csinálta! Mert amúgy neked mondjuk már nem menne úgy a kerámia biznisz, mert egy senki vagy. A film, a könyvek jogdíjjai mind mind az egyenlegét vastagítják.

Míg Lajcsi egy tanult művész, akinek szerintem is most a böriben a helye, de amit elért, azt munkával érte el.

2023. márc. 15. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!