Hogyhogy most Lagzi Lajcsit szinte gyűlölik, a Whiskys rablónak meg akkoriban szurkoltak?
Viszkisben legalább volt némi betyárbecsület. Bankokat rabolt ki, embereket nem bántott. Lajcsi meg arra sem képes hogy ha már lebukott, akkor legalább méltósággal viselje a sorsát, most lett persze beteg, biztos semmi köze ahhoz, hogy elkerülje vele a börtönt, pláne hogy koncertezni azért tud.
Tényleg ha megússza, akkor az emberek joggal röhöghetnek az igazságszolgáltatáson.
3.
Dehogy nem bántott, lehet nem fizikailag, de amikor valakit egy éles fegyverrel fenyegetőnek az bántás. Azért drukkoltak neki, mert bankokat rabolt, kalandosan menekült meg a rendőrök elől. Lagzi Lajcsi pedig egy eleve gazdag, dagadt ember, aki lopta az áramot és miután lebukott se akarja vállalni a felelősséget.
Ezt én sem értem, a viszkis egy köztörvényes, erőszakos bűnöző, aki éles lőfegyverrel ment bankot rabolni. Majd a pénzt elk.rvázta,elnyaralta. Csak a szerencsének köszönhető, hogy nem sérült meg senki, mert lőfegyver volt nála, ami nem véletlen.
A viszkissel kapcsolatban az is b@ssza a csőrömet, de kegyetlenül, hogy olyan háza van, olyan körülmények közt él, amit pl én soha nem engedhetnék meg magamnak 30 év munkával a hátam mögött. Csak azért veszik a kerámiáit mert a viszkis, a rabló csinálta! Mert amúgy neked mondjuk már nem menne úgy a kerámia biznisz, mert egy senki vagy. A film, a könyvek jogdíjjai mind mind az egyenlegét vastagítják.
Míg Lajcsi egy tanult művész, akinek szerintem is most a böriben a helye, de amit elért, azt munkával érte el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!