Mennyiben van igaza a DK-nak, amikor az Orbán-kormányt teszi felelőssé a hétvégi tömegszerencsétlenségben egy ember haláláért?
2023. márc. 13. 16:10
11/12 anonim válasza:
Tuti biztos, hogy Orbán hamarosan bejelenti, hogy a melegek okozták a balesetet, mert két mocskos buzzi szexelt az autoban. És megindul a szokás homofob kampány a faszpajtásoknál, meg a több náci szennylapnál.
12/12 anonim válasza:
"A klímaváltozás világszintű, nem tudom hallottál róla esetleg."
Persze, de én nem erről beszéltem. Arról van szó, hogy a monokultúrás, ipari mezőgazdaság, az erdők hiánya, és a belvizek elvezetése miatt fokozatosan szárad ki Magyarország, legalábbis az Alföld biztosan. Ezen sokat lehetne javítani, klímaváltozás ide, vagy oda.
Azt nem állítom, hogy ez a Fidesz hibája, csak azt mondom, hogy a kijelentés annál azért valamivel racionálisabb, mintha azt állítanánk, hogy a porvihart is orbán fingotta oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!