Gulyás Gergely szerint ma Magyarországon szabadabbak a médiaviszonyok, mint Nyugat-Európában. De miért nem ért ezzel mindenki egyet?
A miniszter szerint (is) Magyarországon a sajtószabadság nem kérdőjelezhető meg, mindenki a saját meggyőződésének megfelelően írhat, és egy-egy vélemény miatt senkit nem lehet megbélyegezni. Na most ez mint látjuk a gyakorlatban tényleg így van. Mi kell ahhoz, hogy még több ember legyen meggyőződve erről?
"Mi kell ahhoz, hogy még több ember legyen meggyőződve erről?"
Szerintem közpénz milliárdokat kellene elkölteni plakátokra, a Megafonos srácokra, online- és offline hirdetésekre, illetve minden egyes KESMA médiumnál naponta lehozni ezt. Ezekkel a fél ország elhinné ezt.
Mert a kormányé a tv2, az m1-m2-m3-m4, a vodafone, a yettel, az összes hírportál kivéve 1-2-őt. Övék az összes plakát, övék a kormányinfós email, övék az egyház. Övék a facebook és youtube hirdetések nagy része.
Mindenzt a TE pénzedből. Jó nag baromnak kell lenni ahhoz, hogy ne vedd észre ezt a propagandát.
Szerintem abszolút megvalósul a médiaszabadság ma Magyarországon...
Elég elolvasni a netes híreket, vagy elolvasni a kommenteket, akár itt is.
#1: "Legjobb, mikor két liberális elbeszélget és bólogat egymásnak."
Igazából ők ebben érzik jól magukat, nálunk is ezt szeretnék. Az ATV-n a beszélgetős műsorok 90%-ában az van, hogy behívnak egy-két-három stb. liberálist, akik mind nagyon egyetértenek, hogy miért rossz a kormány. Kormánypárti csak ritkán vagy kevés műsorban szerepel, és akkor is általában kisebbségben. Szerintem a liberálisok úgy gondolják, hogy csak az ő hangjukat kell hallatni, mert ők az értelem, az ész, a kultúra, mindenki más csak hülye lehet.
Ezek mitől jobboldaliak? Miben mondanak mást véleményt mint mondjuk a CNN? Semmiben. Covid, lmbtq, bevándorlás, Ukrajna stb ugyanazt az agyonrágott mainstream narratívát szajkózzák. Ez lenne a szabad színes sajtó? 🤡
Mondjad már miben mond mást a Wall Steet Journal mint a CNN? XD
:D
mert egy nagy bullshit az egész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!