Ez lett volna országos szinten, ha az ellenzék nyer?Ilyen perverz transz partikat szerveztek volna?
Hódmezővásárhelyen lmbt orgiát rendeznek.
A polgármester állandóan hangsúlyozta,hogy ő "jobboldali". Ebből is látszik, hogy mennyire az.Nagy kamu az egész.
Ez lett volna,ha ezek hatalomra jutnak,erkölcstelenség,szodómia.Szerencsére, az ilyen"kormányváltás" csak egy lázálom marad.
Szóval az emberek nem szervezhetnek bulikat maguknak?
Egy kicsit el vagy tévedve.
Vagy az fáj, hogy téged nem látnak szívesen?
Elolvastam a cikket és a cikk forrását is, de esküszöm hogy nem értem: mi köze van ennek az eseménynek a polgármesterhez? Ha jól értem, akkor ez egy privát szórakozóhely, ahol különböző bulikat és előadásokat tartanak, most éppen egy lmbtq bulit. Tök jó, hogy nekik is van lehetőségük a szórakozásra és építhetnek egy helyi közösséget, nem látom ebben a problémát.
Érdekes amúgy, hogy a forrásként linkelt cikk megemlíti, hogy több olvasójuk panaszkodott a bulik gyakoriságára, mert régen kevesebb ilyen rendezvény volt a városban. Az érdekes része ennek az, hogy az említett party egy zárt helyen lesz, ahova ráadásul csak olyan vendégeket várnak, akik szimpatizálnak a közösséggel. Egyszerűen nem értem, hogy hogyan fájhat bérkinek más emberek privát szórakozása...
Mellesleg a hirdetés szövege úgy szól, hogy idézem "Most szombaton ISMÉT egy fergeteges lmbtq estét hozunk"
Tehát valószínűsítem hogy volt már több ilyen esemény is, amiről sajnos lemaradtunk a fideszes gyakoris felhasználók lustaságából adódóan... De ezek után remélem minden hasonló kis rendezvényt felkutattok és elénk tártok majd :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!