Ki lehet az esélye az ellenzéki győzelemnek?
Figyelt kérdés
Néztem a Partizános Dobrev interjú alatt a kommenteket. Azért a Partizán nézőinek jó része ellenzéki. És kb egy pozitív hangvételű kommentet sem láttam. Ki, ha nem Gyurcsány és Dobrev?
(Leszögezem nem vagyok én sem DK párti)
2023. márc. 12. 18:53
1/11 anonim válasza:
Hagyjuk már Gyurcsányékat, ők csak a Fidesz hasznos idiótái, akikkel mindig lehet riogatni.
2/11 anonim válasza:
Szerintem a mostani ellenzéki vezetők egyike sem alkalmas új miniszterelnöknek.
3/11 anonim válasza:
Egyedül Toroczkai László képes erre.
5/11 A kérdező kommentje:
Első válaszoló: látom sikerült értelmezni a kérdést :D
2023. márc. 12. 19:02
6/11 A kérdező kommentje:
3, 4es: jogos, de kétlem hogy ő összefognak a baloldallal, vagy fordítva. Láttuk mi lett a jobbikkal.
2023. márc. 12. 19:03
7/11 anonim válasza:
6-os: miért kellene összefogni azokkal, akik eddig sem jöttek be?!
8/11 anonim válasza:
Karácsony Gergely. Ő eddig mindig felmosta a Fidesszel a padlót, ha hagyták indulni.
9/11 anonim válasza:
Toroczkaitól meg a mihasznáktól mentsen meg a világmindenség bennünket. Az még rosszabb, mint a fidesz pedig nem hittem volna, hogy az orbán-gyurcsány kombó után még lehet lejjebb süllyedni.
Jelenleg nincs olyan jelölt, aki esélyes lenne, MZP a "baloldal" nélkül érhetne valamit de ahhoz a magatartásán, stílusán kellene csiszolni. Képességei adottak de az kevés még az országvezetéshez.
10/11 anonim válasza:
A mi hazánk sosem fog kormányt váltani, ugyanazon okból mint amiért anno a jobbik sem tudta ezt meglépni. A balosok számára ők nácik, de még a fideszesek szerint is túl radikálisok. Na meg egy olyan párttal amelyik konteókra építi a szavazóbázisát, nem hiszem hogy túl jól járnánk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!