Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A kuruc.info orosz vagy ukrán...

A kuruc.info orosz vagy ukrán párti?

Figyelt kérdés
2023. márc. 12. 14:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
12%
Egyértelműen orosz, bár abban is objektív, kritizálja azokat is, ha hibáznak. És nagyon ukránellenes. Nem tudom megmagyarázni, de valahogy az oroszok tűnnek itt a jobb oldalnak, az ukránok pedig nagyon nem, egy szélsőjobbos számára. A szélsőjobb pedig nagyon az igazság oldalán szokott lenni (lásd covid hiszti, klímahisztéria, Izrael, háttérhatalom, gender, stb.).
2023. márc. 12. 16:24
 12/18 anonim ***** válasza:
86%

#11 A szélsőjobb nem az igazság oldalán van, hanem a gyerekes agybeteg fantazmagóriáik oldalán. Erkölcsi világképe kimerül abban, hogy aki nekem nem tetszik azt ki kell írtani, deportálni kell, számunkra minden eszköz megengedett, mindenki más pedig kussoljon és viselje el, hogy én megalázom, megkínzom, deportálom.

Mostanában együtt jár vele egyfajta önsajnáltató picsogás is, amiért nem szeretik őket.

2023. márc. 12. 18:03
 13/18 anonim ***** válasza:
18%
Mivel a kurucinfót az USA-ból üzemeltetik, így természetesen a dollárbaloldali libsi Biden sorosék oldalán áll, akik így akarják lejáratni és nácinak beállítani a magyarokat.
2023. márc. 12. 18:04
 14/18 anonim ***** válasza:
77%

Ha a demokrácia ennyire a bögyödben van, miért nem költözöl oda, ahol nincs jelen? Teszem azt Fehéroroszországba vagy Észak-Koreába..

2023. márc. 12. 18:22
 15/18 anonim ***** válasza:
77%
@14 Hagyd, klasszik lúzer, aki úgy gondolja, hogy egy diktatúrában nem őt vernék, hanem végre ő verhetne. Mindig Az ötödik pecsét rohadék keretlegénye jut eszembe ezekről az arcokról.
2023. márc. 12. 18:37
 16/18 anonim ***** válasza:
70%

Maximum a pöcse lenne az, amit verhetne, de azt se túl sokáig.

2023. márc. 12. 20:29
 17/18 anonim ***** válasza:
69%
#15 Az a baj az ilyen csicskákkal, hogy nem veszik figyelembe, hogy ők rendszertől függetlenül csicskák az életben.
2023. márc. 12. 22:08
 18/18 anonim ***** válasza:
25%

Én náci vagyok és oroszpárti,mert olvasom azt is.Viszont csicska neolibsi,ukránparti is vagyok, mert olvasok 444.hu t is,meg Portfoliót is.

Válogasd ki magadnak, hogy ki vagy ,mi vagyok.

Egészségedre!

2023. márc. 13. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!