Aki csak Telexről és 444-ről tájékozódik, az tényleg azt hiszi, hogy az oroszok el fogják veszíteni a háborút?
Figyelt kérdés
Légyszi ne egy origós visszakérdezés legyen a válasz, pláne azért ne, mert én se olvasom az origót.2023. márc. 10. 21:27
22/25 anonim válasza:
20: ha az oroszok annyira akarják a békét, akkor kitakarodnak Ukrajnából. Ez ennyire egyszerű.
A XXI. században nem indítunk területrabló háborúkat.
23/25 anonim válasza:
"A XXI. században nem indítunk területrabló háborúkat."
Így igaz!
Azt büntetlenül csak az USA-nak szabad a Közel-Keleten, amikor a terroristák ellen küzd.
24/25 anonim válasza:
10:24: annektált az USA bármilyen területet?
25/25 anonim válasza:
Nem kérdezö oroszország már 1 éve nyerésre áll most nem ellentámadásra készül a meg támadot fél.Minden a tervek szerint halad Putyin véletlenül semm áll fent hogy,70 évesen nincs tisztába a valóságal.Ha én orosz fital lennék örömel halnék meg egy 70 éves ember miatt nem pénzt menèk keresni a kapitalista világba hanem harcolnék ha meghaltam utána meg semmit se kapna a családom mert eltüntnek nyilvánitanak igy már zsoldot se kel fizetni.De hát ezt én láttom igy nyilván egy orosz fital tájékozatlan hiszen nem használ mást csak orosz propagandát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!