Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az mire érv mindig az LMBTQ...

Az mire érv mindig az LMBTQ pártiak részéről, hogy Magyarországon nem volt még érzékenyítés?

Figyelt kérdés

Felhívnám a figyelmüket, hogy LMBTQ sem volt korábban, most meg van.

Nyugaton pedig az LMBTQ érzékenyít ezerrel. Az az LMBTQ, ami korábban nem volt itt, most meg van.

Akkor miért ne akarnának itthon ilyet, mikor már kísérletek is vannak erre, legutóbb pl. lebuktak, hogy LMBTQ tanárokat képeznek? Csak kérdezem.

2023. márc. 10. 20:05
1 2 3
 21/26 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
37%

"nekünk is van homokos tanárunk a suliban. és? attól még jó tanár"

Az "LMBTQ tanár" alatt az LMBTQ mozgalom (és nem közösség) üzenetét tanitó tanárt ért (szexuális orientációtol függetlenül) csak lusta volt ki írni.

2023. márc. 14. 13:38
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
#21 mi ez a propaganda? Hogy ne ítéljük el őket? Hogy ne diszkrimináljunk? Hogy ne bántalmazzuk őket? Mit jelent ez?
2023. márc. 14. 13:46
 23/26 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
9%

22-es?

Mit tölem kérded?

Egyébként meg nem hiszem hogy a "ne ítéljük el őket? Hogy ne diszkrimináljunk? Hogy ne bántalmazzuk őket?" szerüségek nevezik LMBTQ propagandának, hanem az olyan dumáikat amikor arról beszélnek hogy "nem biztos hogy az orvosok jól itélik meg a nemed", meg hogy "lehet hogy lány vagy csak nem tudod" szerű beszélgetéseket. Én annó ezeket értettem LMBTQ propagandának amikor fideszes voltam. (Is a "legyél B#zi"szerű propagandával ellentétben ez tényleg létezik). Most már persze tudom hogy ez csak transz jogi (szélsőségesebb) aktivisták propagandája amit a mozgalom mellékesen át vett, de nem fő célja.

2023. márc. 14. 13:53
 24/26 anonim ***** válasza:
#23 csak azért kérdeztem, mert erre hivatkoztál, és számomra nem volt világos, mivel semmi ilyennel nem találkoztam, pedig tavaly érettségiztem. Az a gyanúm, hogy az emberek 90%-a, akik erről vitatkoznak nem voltak mostanában iskolák, gimik közelében, mindenki csak “gondolja, hogy mi megy”, de valójában nem sok köze van ezeknek a valósághoz. Nem vitatkozni akartam, csak nem értettem mire hivatkozol.
2023. márc. 14. 13:57
 25/26 anonim ***** válasza:

"Az "LMBTQ tanár" alatt az LMBTQ mozgalom (és nem közösség) üzenetét tanitó tanárt ért"

Azt te honnan tudhatnád?

2023. márc. 14. 16:43
 26/26 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
58%

"Azt te honnan tudhatnád?"

Egyszerű.

Voltam fideszes. Nagy esélyel erre gondolt.

2023. márc. 14. 16:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!