Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lehetne-e olyan, hogy az...

Lehetne-e olyan, hogy az összes magyar LMBTQ ember beperelné a Kormányt/Magyar Államot a meg nem adott jogok (házasság/CSOK/adóvisszatérítés2022-es) , és eltagadott járandóságok miatt vajon ??? Mindezt egy külfőldi bíróságon ?

Figyelt kérdés
2023. márc. 10. 13:14
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
Felteszem, mi van azokkal akik hetero házasságban élnek, megkapnak minden létező kedvezményt idővel életük során. Annak egy most zajló szakaszában, majd külföldre távoznak sok gyerekkel nagy családdal. Csak mert ismertem nem egy ilyet akik igy tettek, nem tudom mit vettek igénybe, de feltételezem, míg itt éltek, mindent. Esély nincs hogy hazaköltözzenek.. Vagyis nem a magyar gazdaságot erősítik és arra később se sok az esély..
2023. márc. 10. 23:09
 22/37 A kérdező kommentje:
Ha pedig valaki nem szokásos férfi-nő házasságot képzelte el, az még vagy 50 év fidesz zsarnokság miatt nem tudja azt kivitelezni..
2023. márc. 10. 23:12
 23/37 Strawman Argument h8er ***** válasza:
77%
Aki azzal érvel a meleg házasság ellen, hogy a meleg szex nem reproduktív, annak azzal a heteró szexel is gondja van, ami csak a szexuális kielégülést szolgálja?
2023. márc. 11. 13:27
 24/37 anonim ***** válasza:
0%
Én 4 feleséget szeretnék de itthon a törvények nem engedik akkor most én is perelhetek?
2023. márc. 11. 16:26
 25/37 anonim ***** válasza:
83%
Majd akkor perelhetsz, ha a többieknek lehet, de neked nem, mert teszem azt fèrfi vagy. Az màr sèrtene a jogegyenlősèget.
2023. márc. 11. 16:28
 26/37 anonim ***** válasza:
26%

"Aki azzal érvel a meleg házasság ellen, hogy a meleg szex nem reproduktív, annak azzal a heteró szexel is gondja van, ami csak a szexuális kielégülést szolgálja?"

Nem, de a hetero párok nem is kuncsorognak az államnál támogatásért azért mert a kielégülésüket szolgálja egy egy alkalmi szex. És ilyen célra a hetero párok sem kapnak állami támogatást, tetszik érteni?!

2023. márc. 11. 20:53
 27/37 A kérdező kommentje:
Kedves 26-os én úgylátom, ma a vezetö politikusok nemzet, család , gyerek "mögé bújva" igyekeznek sunnyogva elbújni és ezeket a kiragadott/elcsépelt szavakat használni amikor éppen adni vagy éppen elvenni akarnak.. Rájöttek hamar, nekik a többség szavazata kell! Az számít, más nem! Simán nem érdekli öket egy, két vagy 100 elnyomott kissebbség nyomora. Abból soha nem lesz szavazat!
2023. márc. 12. 01:39
 28/37 A kérdező kommentje:
Ha a vezetöség egy adott "normalitást" támogat, pénzt ad vissza nekik, stb, az meghozza a szavazatokat, valahol ez logikus is. Más kérdés, mi van ha vannak akik "más normalitást" szeretnének ... Na azok költözzenek el ..?
2023. márc. 12. 01:43
 29/37 anonim ***** válasza:

Van bármelyik külföldi bíróságnak köze a magyar jogrendhez?

Egyrészt nem is foglalkoznának vele, másrészt ha mégis, milyen hatása lenne?

Mit érne el például egy luxemburgi, ha beperelné a saját országát egy texasi bíróságon, mert neki nem lehet otthon M4A4-ese? Semmit.

2023. márc. 12. 04:09
 30/37 A kérdező kommentje:
29-na hát ez az, milyen joghatása lenne? Abban az estben ha van egy igény, irjuk le több 100 ember részéről és annak helyt adna egy külföldi biróság, lehetne hivatkozni rá a nem eu-konform szabályokra pl. "Gyermekvédelmi vicc" és hasonlók..
2023. márc. 12. 06:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!