Miért mindenről Orbán meg Gyurcsány tehet?
Tévedés:
Ha valami jó történik, akkor az csakis Viktorta műve. Ha rossz történik, akkor az csakis Fletó műve még akkor is, ha már van tizenX éve nem ő kormányoz.
Ezt má sokan így gondolják.
Mert ők általában egy nagyon apró morálisan megkérdőjelezhető dolgot követnek el, amit megfelelően kompenzál is a fidesz. Pl egy kisember kap pár millióz vagy egy stabil 500-600ezres nettós fizut azért, hogy néha valami apróbb dolgot csináljon, ez pedig szerintem teljesen érthető. Kevesen élnének csak azért sz*rabbul, mert jaj nem szeretnének néha a fidesznek valamit megcsinálni. Én infós vagyok, így megtehetem, hogy a fideszt szidom:D de ha 300ezret tudnék max keresni, akkor 600ezres nettós fizuért kussolnék pl és nyalnék nekik.
De ez ugyan olyan helyzet, hogy a fideszes szavazókat se szabadna nagyon bántani, hogy jaj miétt a fideszre szavaznak. Több száz milliárd forintból működő kommunista szintű propaganda gépezet van az országban, egyszerűen nyílvánvaló, hogy ezzel sok embert megtévesztenek és nem a kis ember tehet erről...
Az a baj a magyar emberrel, hogy elhiszi, hogy ezeken az apró morálisan megkérdőjelezhető dolgokon kívül a munkája hasznos a társadalom számára. Pedig a valóság az, hogy ha ezek az emberek meg se születtek volna, akkor jobb lenne a világ. Vagyis a társadalom számára kizárólag negatív hasznuk van.
Jogállamban el se lehetett volna ítélni a nácik többségét.
Orbán senkitől nem fogad el tanácsot, a saját hülye ötletei alapján kormányoz. Ergo minden hülyeség miatt ő a felelős.
Persze a talpnyalóinak is van felelőssége, hogy minek hajtanak végre minden baromságot, de akkor is fejétől bűzlik a hal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!