Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik itt a magyargyűlölő...

Akik itt a magyargyűlölő hozzászólásokat írják, azok milyen nemzetiségűek?

Figyelt kérdés
2023. márc. 10. 09:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
38%

"Minden, ami felháborítana téged, ha a "magyar" szót kicserélnénk "zsidó"-ra vagy "cigány"-ra."

Na ez érdekes és egyszerre két dolog jutott eszembe.

1: nem olvastam olyat még sehol, hogy beszélni kellene a magyar kérdésről, vagy hogy a retkes magyarokra féket kellene tenni. Erre mondtam, hogy nem igazán értem ezt a kérdést, mert én magyar gyűlöletet még véltem felfedezni itt, maximum frusztrációt.

2: érdekes módon azok az emberek - ha nem inged ne vedd magadra - akik szemrebbenés nélkül kijelentik, hogy nem rasszizmus azt kijelenteni, hogy a cigány ilyen vagy olyan, valahogy ennek a felét is gyűlöletnek aposztrofálják, ha a saját etnikumuk a cél. Ki érti ezt? :D

2023. márc. 10. 10:05
 12/19 anonim ***** válasza:
46%

#11 Erről szól az egész jobboldali gondolkodás.

Ők mindenkivel úgy bánhatnak mint egy rakás sz.rral, de ha a legkisebb kritika éri őket akkor picsognak. :D

2023. márc. 10. 10:40
 13/19 progizo ***** válasza:
66%

#12.: Ha nem tévedek, itt "magyargyűlöletről" szólt a kérdés, abba pedig beletartozik pártállástól függetlenül minden honfitársunk.

Vagy a ballibek nem is tartják magukat magyarnak?

2023. márc. 10. 10:45
 14/19 anonim ***** válasza:
68%

"Erről szól az egész jobboldali gondolkodás."

Nem a jobboldali gondolkodás szól erről, hanem az emberi természet: minden akkor baj, ha velünk csinálják. Ha mi csináljuk, az mindig más. Ez nem csak a jobboldalon érhető tetten.

2023. márc. 10. 11:18
 15/19 anonim ***** válasza:
0%

#13 De, csak a jobboldal nem tart annak, és mivel a jobboldaliak szerint csak a jobboldaliak magyarok, így amikor ők magyargyűlöletről beszélnek, akkor valójában arról beszélnek csak, hogy a jobboldaliakat szidják.

Ez az ő narratívájuk, nem az enyém.

2023. márc. 10. 11:31
 16/19 anonim ***** válasza:
29%
Ukránok. De utálom őket, nem kéne beengedni az országba.
2023. márc. 10. 11:44
 17/19 A kérdező kommentje:
#15 De fogadjunk, hogy ha téged magyarnak neveznének, azt sértésnek vennéd.
2023. márc. 10. 16:58
 18/19 anonim ***** válasza:
26%
A baLOLdaliak.
2023. márc. 10. 21:31
 19/19 anonim ***** válasza:
58%
A 8 és a 18 mondja jól. Én csak magyarul beszélő magyargyűlölőknek hívom őket. A többségük itteni magyar állampolgár. Marxisták és liberálisok. Nagyobb veszélyt jelentenek, mint a környező országok szlovák, román, szerb, horvát, szlovén, osztrák magyargyűlölői. Illetve a kitelepült és határontúli egyes magyarok.
2023. júl. 24. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!