Igazat adsz Drábiknak abban, hogy “a valódi keresztény európai értékeket ma Oroszország védi”?
Mert a magyarnak csak ennyi esze van.
Keresztény értékek
- Ne ölj
- Ne paráználkodj! (Putyinnak hány gyereke van a szeretőjétől?)
- Ne lopj (Kifosztják az elfoglalt teerületeket)
- Ne hazudj, és mások becsületében kárt ne tégy! (akkor sem tudnának igazat mondani, ha az életük múlna rajta)
- Mások tulajdonát ne kívánd! (országát se)
Ezt az ötöt kapásból nem védik a muszka brigantik.
Hát persze, ahol Sztálin kultuszát épp újra előveszik is piedesztálra emelik, az ám nagyon keresztyén dolog :DDD
Drábik se lesz már hülyébb, elérte a legalját :DD
Mégis tényként lehet közölni, ma Putyin a legnépszerűbb külföldi politikus a magyarok közt. Ez még is miért?
Mi magyarok a putyini, értékrendet valljuk és szeretnénk idehaza is.
Hú!!!!
...hogy te mekkora troll vagy. Én meg valószínűleg fáradt, hogy nem vettem észre azonnal és még etettelek is. 🤣
18: Drábik János évtizedekig élt az USA-ban, kicsit több infója van a háttérhatalom működéséről, mint ezen cikk primitív írójának, aki még a Google-t sem tudja helyesen leírni. (Évekkel ezelőtt láttam a videót, nem tudom, van-e igazságtartalma, csak annyit, hogy bármi elképzelhető.)
Ja, valaki belinkelte a kiskunhalasi mobil járványkórházat:
https://www.youtube.com/watch?v=ZMHJctdVwtY
9 mp-nél látszik a kerítés. Egy kórháznak nem durva egy ilyen szögesdrótos kerítés?
Nem véd ott senki semmit, egyszerűen kellenek a területek.
Mindkét fél a területekért küzd egymással. Szomorú hogy a két nép képtelen egymással megbékélni. Korábban egy közösséget alkottak a rendszerváltásig. Ma meg ez van. De persze USA és egyéb nagyobb országok is tehetnek erről. a beszédekben a keresztény érdekeket is feltüntetik, kiszínezik a dolgokat. Ez nem keresztes hadjárat, kőkemény konfliktus amit hamar abba kéne hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!