Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Svédországban ,hogy élték túl...

Svédországban ,hogy élték túl az emberek a telet?

Figyelt kérdés

Már 2 éve is hír volt, hogy elfogyott az áram Svédországban, és az embereknek azt tanácsolták ne porszívózzanak télen. Azért ne használják, mert elfogyott az áram Svédországban. A mostani energia válságot ,hogy élték túl?

Forrás: Hír TV,

https://www.youtube.com/watch?v=SC8OPAtRbX4

2023. márc. 9. 09:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
92%
Svédországban a hajléktalanok is melegebb szobában aludnak, mint egy-két vidéki magyar.
2023. márc. 9. 10:49
 12/19 anonim válasza:
92%

10: Akár hihető is lehet, de mi a jelentősége?

Svédországban is érezhető a gazdasági helyzet romlása, rosszul esik az árak emelkedése, főleg, hogy az ember a negatív változást érzékeli, nem az abszolút mértékét az életszínvonalnak.

Arról nem szólnak az origós cikkek, hogy még ezzel a visszaeséssel együtt is olyan az átlag életszínvonala, amiről általában az átlagmagyar álmodni szokott.

2023. márc. 9. 10:52
 13/19 anonim ***** válasza:
92%
Nálunk (ahol én lakom Svédországban) annyi volt hogy jobban odafigyeltünk 1-2 hétig arra hogy ne égjenek a lámpák hiába és esetleg levitték egy ici-picit az egyetemen a hőmérsékletet pár napig.. ennyi. Jelentem, én túléltem ezt a világvége helyzetet :D
2023. márc. 9. 11:14
 14/19 anonim ***** válasza:
90%

#13 Az jó. Nálunk két héttel később kezdődött a félév, és utána még egy hétig öt fokban ültünk az egyetemen.

Anyámék a bíróságon szintén 10 fokban ülnek hétfőn, mert csak keddre tudják felmelegíteni az épületet.

Magyarnak lenni jó, csak még senki se tudta megmondani miért. :)

2023. márc. 9. 11:20
 15/19 anonim ***** válasza:
90%
10 Ja, nagyon hihető. Mint amikor Bécsben egy boltban leengedték a hűtőt, hogy jégtelenítsék, erre kivonult az ilyen origo-féle szennymédia, hogy "tessék, Ausztriában üresek a boltok!"
2023. márc. 9. 11:29
 16/19 A kérdező kommentje:
Mondjuk ezek után megértem, hogy a magyarok miért ennyire Putyin pártiak, mindig azt hallják hanyatló nyugat, éhezés, fázás, míg Oroszországról mindig csak a dicsszólamok.
2023. márc. 9. 11:34
 17/19 anonim ***** válasza:
91%
#16 Én nem értem, ugyanis annyi esze kéne legyen az embereknek, hogy látják a saját helyzetüket, és hogy a külföldiek röhögve jattolnak itthon
2023. márc. 9. 11:43
 18/19 anonim ***** válasza:
88%

Szeretnék olyan "szarul" élni munkából mint a svéd segély.

De ugye a komcsik mindig a hanyatló nyugatot nyomják hisz a buta fideszes életében nem járt nyugaton. Tiszta szocializmus, amikor azt mondta a propaganda köztévé a nyugaton éheznek bezzeg itt mindenkinek van munkája és éhezhet :D

2023. márc. 9. 13:48
 19/19 anonim ***** válasza:
81%
#18 Legyünk korrektek. A nácik is a hanyatló nyugatról pofáztak mindig és ezt teszi most is Toró. Csak ő már a szovjeteket is megszerette. Kb. minden mindegy nekik, csak legyen minél diktatórikusabb a rendszer. :D
2023. márc. 9. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!