Már 2 éve is hír volt, hogy elfogyott az áram Svédországban, és az embereknek azt tanácsolták ne porszívózzanak télen. Azért ne használják, mert elfogyott az áram Svédországban. A mostani energia válságot ,hogy élték túl?
Svédországban a hajléktalanok is melegebb szobában aludnak, mint egy-két vidéki magyar.
2023. márc. 9. 10:49
12/19 anonim válasza:
10: Akár hihető is lehet, de mi a jelentősége?
Svédországban is érezhető a gazdasági helyzet romlása, rosszul esik az árak emelkedése, főleg, hogy az ember a negatív változást érzékeli, nem az abszolút mértékét az életszínvonalnak.
Arról nem szólnak az origós cikkek, hogy még ezzel a visszaeséssel együtt is olyan az átlag életszínvonala, amiről általában az átlagmagyar álmodni szokott.
2023. márc. 9. 10:52
13/19 anonim válasza:
Nálunk (ahol én lakom Svédországban) annyi volt hogy jobban odafigyeltünk 1-2 hétig arra hogy ne égjenek a lámpák hiába és esetleg levitték egy ici-picit az egyetemen a hőmérsékletet pár napig.. ennyi. Jelentem, én túléltem ezt a világvége helyzetet :D
2023. márc. 9. 11:14
14/19 anonim válasza:
#13 Az jó. Nálunk két héttel később kezdődött a félév, és utána még egy hétig öt fokban ültünk az egyetemen.
Anyámék a bíróságon szintén 10 fokban ülnek hétfőn, mert csak keddre tudják felmelegíteni az épületet.
Magyarnak lenni jó, csak még senki se tudta megmondani miért. :)
2023. márc. 9. 11:20
15/19 anonim válasza:
10 Ja, nagyon hihető. Mint amikor Bécsben egy boltban leengedték a hűtőt, hogy jégtelenítsék, erre kivonult az ilyen origo-féle szennymédia, hogy "tessék, Ausztriában üresek a boltok!"
2023. márc. 9. 11:29
16/19 A kérdező kommentje:
Mondjuk ezek után megértem, hogy a magyarok miért ennyire Putyin pártiak, mindig azt hallják hanyatló nyugat, éhezés, fázás, míg Oroszországról mindig csak a dicsszólamok.
2023. márc. 9. 11:34
17/19 anonim válasza:
#16 Én nem értem, ugyanis annyi esze kéne legyen az embereknek, hogy látják a saját helyzetüket, és hogy a külföldiek röhögve jattolnak itthon
2023. márc. 9. 11:43
18/19 anonim válasza:
Szeretnék olyan "szarul" élni munkából mint a svéd segély.
De ugye a komcsik mindig a hanyatló nyugatot nyomják hisz a buta fideszes életében nem járt nyugaton. Tiszta szocializmus, amikor azt mondta a propaganda köztévé a nyugaton éheznek bezzeg itt mindenkinek van munkája és éhezhet :D
2023. márc. 9. 13:48
19/19 anonim válasza:
#18 Legyünk korrektek. A nácik is a hanyatló nyugatról pofáztak mindig és ezt teszi most is Toró. Csak ő már a szovjeteket is megszerette. Kb. minden mindegy nekik, csak legyen minél diktatórikusabb a rendszer. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!