Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzék mit találhatna...

Az ellenzék mit találhatna most már ki a 2026-os választásokra, ha az Összefogással sem sikerült nyerniük?

Figyelt kérdés
2023. márc. 9. 06:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szerintem a magyaroknak erre a kormányra van igényük és kész. ű

Bárki lenne az ellenzék élén, jönne a lejárató kampány ellene, migráns, meleg, soros györgy támagottatja stb.

Pont a mai napon tették ki, hogy a fidesz szenymédiájában helyreigazítást arról ,hogy Varga Damm Andrea részt vett a lakásmaffiában. 4 év kellett ahoz, hogy ezért helyreigazítást tegyenek közben. Természetesen szó sem volt lakásmaffiáról.

Itt már karakter terrorizmus van, bárki lenne legyilkolnák. Nekem anno mondták, 2017ben mit foglalkozok a jobbikkal ,mert már iszlám terroristák.

Lásd Ukrajnát védő katonákat a fidesz médiában nácizzák, sok magyar úgy tudja az oroszok csak nácimentesítik az utolsó Európai náci államot.

2023. márc. 9. 13:35
 12/13 anonim ***** válasza:
#11 Az utolsó európai náci államok Magyarorszag és Szlovákia.
2023. márc. 9. 13:41
 13/13 anonim ***** válasza:
#3 en biztos nem, én nem szavaztam rá, hanem ti. minden tekintetben fasiszta. azt nem értem ha már annyira oda vagy érte, miért szégyenled? legyél rá büszke! ilyet kevesen értek el, ilyen rövid idő alatt. és mugyan már közel a gödör alja, de ti hoztatok ásót. jössz azzal hogy így nem lehet nyerni. nem is akarom. most már egyétek is meg amit főztetek, megérdemlitek
2023. márc. 10. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!