Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nalunk miért 15szörös a gáz...

Nalunk miért 15szörös a gáz ára még minsig amikor a világpiaca ára már rég visszament a haború elöttire?

Figyelt kérdés
2023. márc. 8. 15:41
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
#20: A németeknél most fog majd ennyire csökkenni a havi 250 köbméter gáz átalánya. Egyébként igen, ez így van.
2023. márc. 10. 22:39
 22/30 anonim ***** válasza:
Akkor viszont hogy jön ki az, hogy Nálunk 15szörös a gáz ára? Vagy nem értem. Mert ezek szerint nem hogy drágább, de olcsóbb, mint mondjuk a Németeknél. Vagy az országok közötti árban van a különbség? Magyarország 15szörös áron veszi azt a gázt amit a németek? De akkor a németek meg több, mint 15ször drágább áron árulják azt az olcsóbb gázt a lakosságnak? Vagy most nem értem...
2023. márc. 11. 10:23
 23/30 anonim ***** válasza:
62%

#22 Sehogy nem jön ki, ez ballibes matek.

Az egyik oldalon azt nézik, hogy a 2013-óta azonos gázárhoz képest mennyivel nőtt a gáz ára, a másik oldalon meg nem veszik figyelembe, hogy alapból ehhez képest mennyivel kerül többe a gáz, sem, hogy mennyivel került fél éve többe a gáz, csak azt nézik, hogy ott a legmagasabb gázárhoz képest a tőzsdei ár már csökkent, nálunk meg a nem tőzsdei gázárról eldöntik a saját elképzeléseik szint, hogy milyen drágán adják az oroszok.

Röviden: valamelyik ballib portálon bedobták ezt a 15-szörös számot és senki nem nézett utána, senki nem vitatta közülük, egyszerűen terjesztik.

2023. márc. 11. 10:28
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
De ennek mi az értelme? Én ezt nem értem. Miért jó bemondani valami kamu blamát. Mit várnak tőle, főleg, ha még csak arra sem veszik a fáradtságot, hogy valamivel alátámasszák, vagy bármi...? Én teljesen nem értem mire jó ez. Ezzel pont az ellenzéket járatják le. Nem vagyok fideszes, de ugyanakkor pont az ilyen blamák miatt ellenzéki sem. És igen, a Fidesz is tolja nagyban a propagandista hazugságokat, na de ha az ellenzék is ugyanezt csinálja, azzal pont ugyanolyanná válik, mint a Fidesz. Akkor miért akarnám a Fideszt egy ugyanolyanra leváltani?
2023. márc. 11. 11:16
 25/30 anonim ***** válasza:
62%

#24 Még mindig van egy jelentős réteg akinek ez kell. Kamu dumákat is simán elhisznek csak mert o1g és mészárosellopta meg stadion.

Kontraproduktív ez jól látszik a választási eredményekből, de akkor is van egy párt aminek ez hasznot hozott: a dk.

Ha visszagondolsz az elmúlt 12 évre, folyamatosan abban reménykedtek hogy olyan rossz lesz az ország helyzete amiben majd megbukik a zorbán, és az emberek majd megint rájuk fognak miatta szavazni. A mindenszarizmus ennek része. Minél többet hallod, hogy itt minden rossz, még a gáz is 15-ször drágább mint a bezzegországokban, annál rosszabbul érzed magad. Ha pedig rosszul érzed magad akkor a jó dolgokat nem veszed észre vagy természetesnek veszed, a rosszakkal viszont nem vagy sem megértő, sem türelmes és az elbizonytalanított szavazó hajlamos rosszul dönteni. Ezt láthattuk 2002-ben és 2006-ban korábban.

Azt hiszik, hogy azóta felnőtt egy generáció akiknek a 2006-os rendőrterror meg az őszödi beszéd már nem jelent többet, mint '56, egy szimpla régi történést amihez a mai politikusoknak nincsen semmi köze. Abban bíznak, hogy ha sokat és sokáig nyomják ezeket a szövegeket a mindentelloptaktól a mégromániaismegelőzöttminket szövegen át az összeomlott oktatásról meg egészségügyről, akkor majd egyszer megint lesz annyi ember aki rájuk szavaz és nem a fideszre.

Szerencsére olyan ostobán csinálják, hogy azzal újra meg újra megmutatják az embereknek miért is nem szabad őket a kormányhoz visszaengedni. Viszont ami nekik fontos - a dk politikusai közben szép számmal ülhetnek a parlamentben, kapják a pénzüket a semmiért, hiszen többségük be se jár mondván nem legalizálnak egy diktatúrát azzal hogy részt vegyenek a parlament munkájában.

4 évig havi sok százezret kapnak azért, hogy be se menjenek a munkahelyükre. Szerinted ez nekik nem jó üzlet?

2023. márc. 11. 11:36
 26/30 anonim ***** válasza:
Ha a parlament munkájában nem vesznek részt, mert nem akarják legalizálni azzal a diktatúrát, akkor a fizetést miért veszik fel? Azzal nem pont legalizálják a diktatúrát, hisz ezzel akkor egy demokratikus kormányzat látszatát keltik ahol az ellenzéki politikusok is kapnak fizetést. Bár nem gondolom, hogy azoknak az Embereknek akik ilyen szinteken mozognak, nagyon megérződne az a fizetés hiánya, de még csak elvből sem mondanak le róla, pedig szerintem az Nekik csak aprópénz.
2023. márc. 11. 12:06
 27/30 anonim ***** válasza:

"Akkor miért akarnám a Fideszt egy ugyanolyanra leváltani?"

Például azért, mert a változás ígérete sokkal jobb opció lehet, mint a változatlanság bizonyossága. Mert azért az ugyanolyan ebben az esetben inkább csak hasonló.

2023. márc. 11. 12:47
 28/30 anonim ***** válasza:
De Én hasonlóra sem akarom leváltani. Főleg, hogy ez a hasonló már bizonyított, és semmivel sem látom jobbnak. Ígéretekkel meg már teli van a hócipőm. Ígérgetni Mindenki tud. Én is megtudom ígérni, hogy ha Engem választotok, akkor ingyen sör lesz meg fullos oktatás és egészségügy. Ígérni mindenki tud.
2023. márc. 11. 13:36
 29/30 anonim ***** válasza:

Azért izgalmas, hogy mennyivel megértőbb vagy ezzel a 13 éve regnáló bolsevik társasággal, mint azokkal akik helyettük jöhetnének.

Pedig a szocikon kívül egyik ma létező párt sem volt hatalmon, de azért kapásból elhiszed hogy nem lennének jobbak. Egyik sem. Mert ígérni mindenki tud.

Az hogy az orbánisták tavalyi ígéreteinek mindegyikéről bebizonyosodott, hogy hazugság, kicsit sem érdekel.

2023. márc. 11. 18:18
 30/30 anonim ***** válasza:
Hol mutattam Én megértést az általad említett 13 éve regnáló bolsevik társasággal? Az összes egy hazug, korrupt g*ci. MZP-t találtam az egyetlen hiteles arcnak, meg még talán Karácsonyt. Mit csináltak? Na mit? Beálltak egy olyan összefogásba, amiben ha papíron nem is, de Gyurcsány a fő arc. És ez a nagy Összefogás annyira nagyon összetartó volt, hogy a választás eredménye még éppen kiszivárgott, már egymásra mutogattak ujjal. Na... Ők lettek volna a jobbak, akik a vereségre egyből szétszakadnak és egymás anyját szidják, ahelyett, hogy levonták volna a konzekvenciát és tanultak volna belőle? Ha a vereségben így széthúztak, győzelmüknél mi lett volna? MZP valszeg az Összefogás nélkül sem győzhetett volna, de egyrészt eggyel kevesebb célkereszt lett volna Rajta a Gyurcsány miatt,a vagy annak hiányában, és megmaradt volna egy hiteles arc, aki a következő választásra már jobban fel tudott volna készülni, és valszeg még akkor sem győzött volna, de esélyesebbnek látom, hogy a 2026-os 2/3 már nem lenne meg, de így Én úgy gondolom, hogy még az is meg lesz.
2023. márc. 11. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!