Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért tűnt el a kommentfal a...

Miért tűnt el a kommentfal a 444-ről és a HVG-ről?

Figyelt kérdés
Sokszor az adott cikknél érdekesebb infókat lehetett ott olvasni.

2023. márc. 8. 13:35
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Emberek! Fentebb helyreigazítási perekről volt szó, de a kommentek ügyében rendőrségi nyomozás szokott lenni. A kettő nagyon nem ugyanaz.
2023. márc. 8. 15:19
 12/20 anonim ***** válasza:
80%

[link]

"Kedves Olvasóink!

Időszerűnek látjuk moderálási gyakorlatunk felülvizsgálatát, ezért március 8-tól átmenetileg felfüggesztettük a hvg.hu és a hvg360 oldalon a cikkek alatti kommentelés lehetőségét.

Követőink megtalálják írásainkat a Facebookon, ahol hozzá is szólhatnak ezekhez.

Megértésüket köszönjük!

Nagy Iván Zsolt, felelős szerkesztő"

Azaz kaptak a fejükre fentről.

2023. márc. 9. 08:56
 13/20 anonim ***** válasza:
85%

Engem pl vagy 15-ször bannoltak a hvg-ről, főleg a covidos időkben amikor felhívtam az ellentmondásokra és a média felelősségére a figyelmet, ez kiütötte a lelkiismereti biztosítékot náluk.

A fidess meg szépen lassan, alattomosan beszántott minden lehetőséget ahol közösségek alakulhattak ki a neten vagy párbeszéd zajlott, s mutyik kerülhettek a felszínre. Rettegnek ezek a bűnözők az igazság kimondásától, mert mára annyi gengszterséget követtek el, hogyha itt valódi rendszerváltás lenne, életfogytiglant kapna az összes.

2023. márc. 9. 20:02
 14/20 anonim ***** válasza:
80%
#13: Rengeteg platfom van, ahol lehet ilyen pl. a Reddit, fuggetlenul ettol en pl. a HVGre nem a 2 hetes "news" miatt mentem, hanem a kifejezetten szellemes kommentek miatt.
2023. márc. 9. 21:29
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk az van kialakulóban mint az oroszoknál: az ilyen felületek szép lassan áttevődnek a redditre és telegramra.
2023. márc. 10. 07:34
 16/20 anonim ***** válasza:
9%
Jegyzem meg, hogy egyik másik ország sincsen a világon ahol az ellenzék a sajét nemzet-e ellen kommentel és gyalázza a saját hazáját. A 444-en ezt tették
2023. márc. 10. 08:23
 17/20 anonim ***** válasza:

Én valamilyen szinten örülök, hogy ha tényleg végleg lezárják a komment szekciót a HVG-nél is végre, ott főleg az ellenzéki szimpatizánsok kommentelgettek főleg, és ami ment törzsi kommunikáció, ha valaki nem értett egyet velük, akkor már ment az anyázás a szitkozódás, mindenkit betámadtak, akik más véleményt mert leírni vagy az ellenzéket merte bírálni... ennek van értelme? hát nincs, az hogy megszüntették a kommntelők egy része saját magának köszönheti.

Én főleg csak az orosz-ukrán háborús cikkekehez szólam hozzá, én főleg ukrán párti vagyok, de amikor helyeseltem pl. az oroszok és az ukránok alkuját, hogy a tankerhajókat átengedik, akkor fél tucatnyi kommentelő anyázva fröcsögve oroszbérenceztek...na az ilyenek miatt nem kár, hogy ezeknek a lényeknek nem adnak teret, lassan sehol sem.

2023. márc. 10. 11:36
 18/20 anonim ***** válasza:
90%
16-os de van elég sok ilyen ország, de az igaz, hogy ez a jelenség főleg- kelet-európaiakra jellemző, dehát ha megnézed az emberek keletről lépnek le tömegével és nyugatra mennek... a saját haza gyalázása meg a betegség tünete...nem hisztizni kéne, hogy az emberek gyalázzák a saját nemzetüket, hanem megvizsgálni és tenni ellene hogy vajon miért csinálják...
2023. márc. 10. 11:40
 19/20 anonim ***** válasza:
72%

14/18 MoonSoon

"en pl. a HVGre nem a 2 hetes "news" miatt mentem, hanem a kifejezetten szellemes kommentek miatt"

Dettó...innentől a hozzám hasonló motivációjú emberektől sokkal kevesebb kattintást fog kapni a hvg. Gondolom, mérlegelték ezt is, és még így is "megéri" nekik. Ők tudják.

2023. márc. 11. 12:24
 20/20 anonim ***** válasza:

Nem

Akarnak moderátorra költeni.

2023. ápr. 23. 23:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!