Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek is arcvesztés a...

Szerintetek is arcvesztés a DK-nak Gyurcsány viselkedése a parlamentben? (Csók)

Figyelt kérdés

2023. márc. 7. 09:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

10.

Igen, hozd. De ne csak egy-egy kiválasztottat, ami épp igazol, hanem az összes témakörben. Magyarország 2010 előtt is rossz helyzetben volt és most is. Az akkori vezetés is szar volt és a mostani is az. Csak az idő megszépítette az emlékeidet.

2023. márc. 13. 12:02
 12/15 anonim ***** válasza:

#6 "Bár ez lenne az ország legnagyobb problémája, és nem az hogy gyurcsány idején cseh szintén voltunk most meg makedón szinten, hála döbrögi csodás performanszának."

Sorold már nekem miben is voltunk gyurcsány idejében cseh szinten!

Mert nekem ilyen nem nagyon jut eszembe.

Nem kell minden statisztikát idehozni, de azért jó lenne ha valamivel igazolni tudnád ezt az állításodat.

2023. márc. 13. 12:59
 13/15 anonim ***** válasza:

12-es

Mondjuk kezdésnek nézd meg a minimálbért...

11-es

te meg nézd meg az akkori európai inflációt és a magyart és nézd meg most ez hogy néz ki...

2023. márc. 19. 19:20
 14/15 anonim ***** válasza:
#13 Megnéztem a minimálbért. Mikor is állt jobban gyurcsány idejében a minimálbér a csehekénél mint ahogy most áll?
2023. márc. 19. 19:32
 15/15 anonim ***** válasza:

14

tehát nem nézted meg, pedig nem olyan bonyolult ez csak a nagyon butáknak

2023. márc. 19. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!