Karácsony Gergely most már bizonyított Budapesten.Javasolnád kormányfőnek 3év múlva?
13-as
Én semmi különbséget nem látok, pedig elég sokat vezetek a városban.
#14: Mások viszont látnak:
„Valaki megmondaná ennek az értelmét?” – teszi fel a kérdést a szociológus, majd hozzáteszi: „Mondjuk, nem gondoltam volna, hogy értelmetlen, zsigerből autógyűlölő sávfelfestések miatt leszek kénytelen egyszer végső búcsút venni a magyar baloldaltól.”
"#10: Budapesti vagy?"
Igen. Itt születtem, mindig is itt éltem.
"Namármost: aki a város fejlődését tartja fontosnak, az pontosan tisztában van vele, hogy abban az esetben a legolajozottabb az együttműködés, ha a kormány és a főpolgármester azonos színezetű."
És ez szerinted rendben van?!
"Mégis rá szavaztak, mert úgy gondolták, ezzel majd közvetetten borsot törhetnek Orbán orra alá. "
Nem ezért szavaztak rá. Azért szavaztak rá, mert elegük volt tarlós arroganciájából, suttyó stílusából, az állandó dugókból, a metrófelújítás korrupciójából, a nyílt orbáni-seshajnylásából...
"Geri 3,5 éve mást sem tesz, csak nyavalyog, hogy a kormány nem segíti ki őket. "
Ez azért finoman szólva is eufeminizmus!
A kormány nem "nem segíti őket", hanem szándékosan gátolja, akadályozza.
Mennyi jövedelmet is vont el a kormány a fővárostól Karácsony megválasztása óta, és mennyi plusz feladatot testált rá?!
Elvette a teljesítményadót, az iparűzési adót, hatalmas "szolidaritási adót" vetett ki, etc...
"Inkább sorvadjon a város, csak ne Orbán jelöltje legyen a főpolgármester? "
Tehát szerinted az rendben van, hogy ha nem orbán jelöltje nyer, akkor a pasa elsorvasztja a várost, ez lenne a "demokrácia by fidesz"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!