Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Karácsony Gergely most már...

Karácsony Gergely most már bizonyított Budapesten.Javasolnád kormányfőnek 3év múlva?

Figyelt kérdés

2023. márc. 6. 19:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
30%
Tarlós se volt nagy szám, de karigeri mélyen alulmúlta. Hogy mást ne mondjak, Tarlós alatt nem volt minden hétköznap reggeltől estig beállva a komplett belváros.
2023. márc. 7. 08:01
 12/18 anonim ***** válasza:
59%

"Tarlós alatt nem volt minden hétköznap reggeltől estig beállva a komplett belváros."

Elég szelektív a memóriád.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2023. márc. 7. 10:07
 13/18 anonim ***** válasza:
38%
#12 Nem azt írtam, hogy Tarlós alatt nem voltak dugók. Akkor is rémálom volt Pesten autózni, most viszont egyenesen katasztrofális a helyzet.
2023. márc. 7. 12:52
 14/18 anonim ***** válasza:
21%

13-as

Én semmi különbséget nem látok, pedig elég sokat vezetek a városban.

2023. márc. 7. 13:21
 15/18 anonim ***** válasza:
60%
#10: Budapesti vagy? Én igen. Namármost: aki a város fejlődését tartja fontosnak, az pontosan tisztában van vele, hogy abban az esetben a legolajozottabb az együttműködés, ha a kormány és a főpolgármester azonos színezetű. Én többek közt ezért (is) szavaztam Tarlósra. A másik ok az volt, hogy emlékszem, hogy nézett ki Budapest 2010-ben és milyen lett 2019-re (vidékiek számár ajánlom a Google Térképet, hogy lássák a kontrasztot). Akik Karácsonyra szavaztak, pontosan tudták, hogy egy értékelhetetlen zuglói ciklus van mögötte, gyengébb képességekkel rendelkezik, mint Tarlós, ráadásul mást sem tesz, mint hogy folyton a kormány ellen hadakozik, amelyből minden lesz, csak olajozott együttműködés nem. Mégis rá szavaztak, mert úgy gondolták, ezzel majd közvetetten borsot törhetnek Orbán orra alá. Geri 3,5 éve mást sem tesz, csak nyavalyog, hogy a kormány nem segíti ki őket. A város pedig - némi jóindulattal - egy helyben topog, de előre egy centit nem jutott. Ez az állapot melyik budapesti lakosnak jó? Inkább sorvadjon a város, csak ne Orbán jelöltje legyen a főpolgármester? Persze, megnyerhette volna az ellenzék a választást 2022-ben és akkor már az sem lehetne hivatkozási alap, hogy a gonosz kormány miatt bénázik ennyit a Geri. Csak hát ez sem jött össze. Jövőre, az önkormányzati választásokon lehet változtatni.
2023. márc. 7. 21:32
 16/18 anonim ***** válasza:
33%

#14: Mások viszont látnak:

[link]

„Valaki megmondaná ennek az értelmét?” – teszi fel a kérdést a szociológus, majd hozzáteszi: „Mondjuk, nem gondoltam volna, hogy értelmetlen, zsigerből autógyűlölő sávfelfestések miatt leszek kénytelen egyszer végső búcsút venni a magyar baloldaltól.”

2023. márc. 7. 21:35
 17/18 anonim ***** válasza:
48%

"#10: Budapesti vagy?"

Igen. Itt születtem, mindig is itt éltem.

"Namármost: aki a város fejlődését tartja fontosnak, az pontosan tisztában van vele, hogy abban az esetben a legolajozottabb az együttműködés, ha a kormány és a főpolgármester azonos színezetű."

És ez szerinted rendben van?!

"Mégis rá szavaztak, mert úgy gondolták, ezzel majd közvetetten borsot törhetnek Orbán orra alá. "

Nem ezért szavaztak rá. Azért szavaztak rá, mert elegük volt tarlós arroganciájából, suttyó stílusából, az állandó dugókból, a metrófelújítás korrupciójából, a nyílt orbáni-seshajnylásából...

"Geri 3,5 éve mást sem tesz, csak nyavalyog, hogy a kormány nem segíti ki őket. "

Ez azért finoman szólva is eufeminizmus!

A kormány nem "nem segíti őket", hanem szándékosan gátolja, akadályozza.

Mennyi jövedelmet is vont el a kormány a fővárostól Karácsony megválasztása óta, és mennyi plusz feladatot testált rá?!

Elvette a teljesítményadót, az iparűzési adót, hatalmas "szolidaritási adót" vetett ki, etc...

"Inkább sorvadjon a város, csak ne Orbán jelöltje legyen a főpolgármester? "

Tehát szerinted az rendben van, hogy ha nem orbán jelöltje nyer, akkor a pasa elsorvasztja a várost, ez lenne a "demokrácia by fidesz"?

2023. márc. 7. 21:46
 18/18 anonim ***** válasza:
64%
Nem javasolnám! Kicsiben is nagy kártevő!
2023. márc. 8. 01:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!