Most hogy Jakab Péter már nincs a pártban, sikerülhet a Jobbiknak kicsicskulni a DK alól?
A jobbik halott párt. A Mi Hazánk elvitte a szavazói nagy részét, a maradék pedig Gyurcsány miatt már nem szavazna rá.
A jobbik csak úgy maradt volna fent ha kimarad az összefosásból.
Persze utólag már én is okos vagyok..
Már azt is szégyenlem, hogy 2018-ig oda szavaztam.
Nagyon gáz mi lett belőlük. Ezt nem lehet csak úgy visszacsinálni.
2022. május 2-án, az új országgyűlés alakuló ülésén 10-en voltak a Jobbik képviselőcsoportjában.
Ma, 10 hónap és 4 nap elteltével, 8 főből áll a képviselőcsoportjuk. Úgy, hogy nincs hiányzó; teljes, 199 fős az országgyűlés.
(2022. május 2.: Balassa Péter, Bencze János, Dr. Brenner Koloman, Jakab Péter, Dr. Lukács László György, Sas Zoltán, Szabó Hajnalka, Varga Ferenc, Végh Noémi, Z. Kárpát Dániel.
2023. március 6.: Ander Balázs, Balassa Péter, Bencze János, Dr. Brenner Koloman, Dudás Róbert, Dr. Lukács László György, Sas Zoltán, Z. Kárpát Dániel.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!