Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A kiskorút is zaklató Bite...

A kiskorút is zaklató Bite Zsolt azért maradhatott ilyen sokáig tanár, mert félt az iskola, hogy homofóbiával vádolják meg őket?

Figyelt kérdés

Köztudott, hogy LMBTQ aktivista volt a tanár (pedagógiai asszisztens), és mára az is kiderült, hogy egy 13 évesnek is explicit ocsmány mondatokat írogatott: [link]

Bocs, hogy jobboldali oldalt linkelek, de ha a 444 nem számol be róla...

#Krúdy Gyula #LMBTQ #bite zsolr
2023. márc. 6. 11:16
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
83%

NEM TANÁR.

NEM VOLT SEMMILYEN ZAKLATÁS.

ÉS A NEMTANÁR, NEM ABBAN AZ ISKOLÁBAN NEMTANÁR, AHOVÁ AZ ÁLLÍTOLAGOS, LEHET HOGY NEM IS LÉTEZŐ GYEREK JÁR.

Szóval nem történt semmisem.

2023. márc. 6. 14:17
 22/38 anonim ***** válasza:
65%
21: ez hogy is van pontosan? melyik gyerek nem jár abba a suliba, ahol a fickó volt? A 15 vagy ez az újabb?
2023. márc. 6. 14:23
 23/38 A kérdező kommentje:

21: már nem is létezik a gyerek... tipikus libtard valóságtagadás.

Esetleg nézd meg azt a 20 perces videóját, ahol a konkrét aktustusukat részletezi büszke mosollyal a fején. Csak azért nem linkelem, mert letiltanának érte, Vimeón megtalálod.

Ha egy 13 évesnek azt írni, hogy kivertem a profilképedre neked nem zaklatás, akkor sürgősen fordulj orvoshoz.

2023. márc. 6. 15:21
 24/38 anonim ***** válasza:
65%

Te pedig kérdező sürgősen vegyél magadnak egy értelmező szótárt.

nem a 21. vagyok

2023. márc. 6. 15:43
 25/38 anonim ***** válasza:
100%
23! A gyereket még SENKI SE LÁTTA!!! Most merült fel, hogy lehet az egész ügy kitaláció csak és Bite kvázi trollkodott.
2023. márc. 6. 18:10
 26/38 anonim ***** válasza:
78%

Ezt nem trollkodásnak hívnám, hanem beépített embernek.

Ha így van, megcsinálta, amivel a pártközpont megbízta.

Nem mellesleg nekem már korábban volt is egy ezt sejtő kérdésem a gyk-n.

2023. márc. 6. 18:39
 27/38 anonim ***** válasza:
100%

26! De amúgy nem gyanús, hogy SENKI se kereste vagy találta meg Bite Zsolt állítólag "áldozatait"? EGYET SEM!

most ez vagy arra utal, hogy

1. az egész ügy kitaláció és nincs ilyen viszonya fazonnak -max. szeretne.

2. Van ilyen viszonya és a srác beleegyezésével, és dolgan zajlik, tehát eszében sincs tőlünk többségi társadalomtól "segítséget" kérni.

Mert ha egy közismert "szexuális ragadozó" az ipse, akkor most 39 éves korára, sorjáznia kéne az áldozatainak, nem? Ha csak egy kiállna, hogy mikor ő mondjuk 14 volt megkörnyékezte a tag, azonnal piedesztára emelné a jobber sajtó, és interjúkat adna a HírTv-n. De hallgat mindenki.

2023. márc. 6. 19:59
 28/38 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, neked se gyanús az "ügy"? Ahelyett, hogy lepedozilozol mindenkit, meg libtardozol, ezeken, amiket pl. én írtam nem gondolkodsz el? Hogy lehet valami nem úgy volt, ahogy ti gondoljátok?
2023. márc. 6. 20:01
 29/38 anonim ***** válasza:
100%
*lepedofilozol
2023. márc. 6. 20:02
 30/38 anonim ***** válasza:
100%

gondolkodni?

ezek?

:)

2023. márc. 6. 20:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!