Mi mindent nyújtott neked Toroczkai László, ami miatt ennyire oda vagy érte?
Figyelt kérdés
2023. márc. 5. 20:15
11/25 anonim válasza:
Kezdjünk bele kis magyar nyelvi játékba! Szerintem az este közeleg szavak összeolvadását látjuk.
12/25 anonim válasza:
Lehetséges, de akár átvitt értelemben is használhatta a saját állapotára reflektálva, az este és a részeg szavak összekeverésével.
13/25 attilav válasza:
Jobboldali vagyok, de nekem annyira nem jön be Toroczkai, kicsit gyanús. Még olyan bejelentése is volt ahol kijárási tilalmat meg közterületi maszkhasználatot követelt meg Kínát hozta fel példaként a covid kezelésére. Jobb híjján Gődényékre szavaztam(Normális Élet Pártja) sajnos nem jutottak be. Toroczkai sokat balhézott 2010 előtt a szomszédos országokban, hosszabb rövidebb kitiltásokkal mindig megúszta a börtönt. Román felesége volt. A 64 Vármegye is gyanús aminek alapítója volt. A 64 vármegyés Zagyva Gy. Gyula egy időben még az ellenzék mellett a jobboldal ellen haknizott az akkor még ellenzéki HírTV-ben. Aztán még ott van ez az Eduardó Rózsa Flores nevű gyanús zsoldos, akivel szintén együtt hakniztak egy darabig(64VM Jobbik).
14/25 anonim válasza:
#14 Itt már az a gyanús, ami nem gyanús!
15/25 anonim válasza:
Leleplezte völnert és schadlt. Nekem ennyi elég is!
17/25 anonim válasza:
4-essel értek egyet: a túrótortával együtt bohóczkai és sumákelőd is egy-egy méretes nulla, a köbön!
Ezeket a közéleti bohócokat ne tekintsük már politikusoknak, ahogy a Mihasznák Borzalom többi üdvöskéjét sem!
18/25 anonim válasza:
jelen pillanat a magyar politikában ők az egyetlenek akik nem hazudnak! a baloldalról havi szinten derülnek ki hogy hazudnak orba szájba, éppen ezért hiteltelen az érv nélküli nácizásotok! a jobbikot is náciztátok aztán most velül fogtatok össze :) ÉS mikor a jobbikba (összefogásban ergo baloldalon) karlendítés történt akkor el lett mosdatva az ügy... ha igazi nácikat akarnak látni a balosok akkor a összefosást nézzék meg! ott aztán van bőven
19/25 anonim válasza:
Soha nem fog annyit nyújtani mint Nyerges André vagy Barát Csaba!
20/25 anonim válasza:
Például levestésztát, a karját, a kinőtt ruháit. Sportoló korában is rengeteget nyújtott, állítólag - igaz, nem nekem.
Hogy nekem mit nyújtott? - leginkább önfeledt szórakozást, mint a politikai bohócok kategóriájának meghatározó alakja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!