Támogatnátok egy olyan kormányt amely a jövő nemzedékeinek "rosszabb" életfeltételeket kínál?
Szinte senki se támogatna egy ilyen kormányt.
Mit gondolsz miről szól ez a nagy zöld agymosás, hogy a megújulók a megoldás mindenre? Arról, hogy nem kell kevesebbet fogyasztani, mert fenntartható a jelenlegi rendszer más energia forrássokkal.
Nyilván ez nem igaz, de az emberek jelentős része ezzel nem akar szembenézni.
Nem támogatnék semmi ilyesmit - az én gyerekemet ne a kormány nevelje helyettem!
Majd én eldöntöm, hogyan tanítom meg a normális mértéktartásra a gyerekeim - a kormánytagok kölykeit elnézve a saját családjukat sem sikerült jobban menedzselniük mint az átlagemberek a sajátjaikat!
Hadd ne olyanok neveljék helyettünk a mi gyermekeinket, akik finoman szólva a sajátjaikkal sem boldogultak valami rózsásan!
2#
Nyilván ez a legkevésbé, de az. Instacelebkedésre neveli a lányokat, a fiúk meg képernyőn villantó pixelhalmazokra izgulnak.
5#
Ez csak egy idealista elmélet a részemről. A valóság az, hogy rohanunk a szakadék felé. Elenyésző kisebbség aki valóban tudatosan készül. Az, hogy például szelektíven gyűjtjük a hulladékot, az olyan mint halottnak a beöntés. Nem kéne hulladékot termelni és visszaforgatni minden mást az anyaföldre, nem pedig a csatornába húzgálni, meg a kukába dobálni. A talajok katasztrófális állapotban vannak, a következő évtized végére pedig elérjük a globális foszfát hozamcsúcsot. Ezek a technológiailag értelmezhető dúsulások, a lényegében pusztító, nagyüzemi mezőgazdasághoz szükséges műtrágya nélkülözhetetlen alapanyaga.
3#
Ez elég vicces. A Mi Hazánk is lényegében arra van felcsavarodva amit az emberek szeretnek hallani. Bár láttam Toroczkait egy videóban, hogy elment egy ilyen fogyasztói társadalomból kivonuló közösséghez. A legnagyobb probléma az, hogy ez az utóbbi 2-300 év ugrásszerű "fejlődése" evolúciós szempontból értelmezhetetlen. Ki ne szeretne a gyermekének úgynevezett jót, vagy jobbat? A technológiailag értelmezhető erőforrások viszont végesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!