Kell tartanunk attól, hogy elfogy a normális országok türelme, és kitesznek minket a NATO-ból és az EU-ból is?
Kell félnünk utána, vagy meg tudjuk védeni magunkat az atomrakétáinkkal?
....ööö...most súgják, hogy nincs atomrakétánk.
Esetleg Szájer, Rogán, Orbán, Kövér vállalná, hogy a gerincvelőt is kisz0pja a támadókból, hogy ezzel állítsa meg őket?
13 év bűnszervezeti kormányzástól, folyamatosan látva hogy ellopják Magyarország jövőjét, jelenét. A befizetett adót, a nemzet vagyonát, a lopott közpénzen fizetett szeméttel osztják meg a magyarságot, és generálják a gyűlöletet, 50-60 év jószomszédi viszonyát tette tönkre ez a kormány pár év alatt.
Minden környező ország utálja a magyarokat már, még az "örök barátaink" a lengyelek is.
Helyette a Szijjártó a bantu törzsekkel és diktatúrákkal köt "életre szóló barátságot" a magyar nép nevében!!! Basszus, ez a bajom.
"Helyette a Szijjártó a bantu törzsekkel és diktatúrákkal köt "életre szóló barátságot" a magyar nép nevében!!! Basszus, ez a bajom."
És mi a bajod a bantu törzsekkel? Lenézed azokat az embereket? Mi lesz így a multikultival meg a toleranciával?!
Én nem tartok annyira, nem értem minek kell erről napi 5 kérdést kiírni.
Ha ezt meglépnék, szerintem azzal elkezdődne a vége mindkettőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!