Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kell tartanunk attól, hogy...

Kell tartanunk attól, hogy elfogy a normális országok türelme, és kitesznek minket a NATO-ból és az EU-ból is?

Figyelt kérdés

Kell félnünk utána, vagy meg tudjuk védeni magunkat az atomrakétáinkkal?

....ööö...most súgják, hogy nincs atomrakétánk.

Esetleg Szájer, Rogán, Orbán, Kövér vállalná, hogy a gerincvelőt is kisz0pja a támadókból, hogy ezzel állítsa meg őket?

2023. márc. 4. 13:05
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell, mivel nincs mechanizmus rá, hogy az EU-ból vagy a NATO-ból kirúgjanak egy országot.
2023. márc. 4. 13:06
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem létező lehetőségektől nem túl értelmes dolog tartani.
2023. márc. 4. 13:11
 3/9 anonim ***** válasza:
96%
Max akkor tudnánk távozni, ha mi kezdeményeznénk a kilépést!
2023. márc. 4. 13:27
 4/9 anonim ***** válasza:
76%
Neked amúgy mi a bajod kérdező? Mitől vagy ilyen frusztrált?
2023. márc. 4. 13:36
 5/9 A kérdező kommentje:

13 év bűnszervezeti kormányzástól, folyamatosan látva hogy ellopják Magyarország jövőjét, jelenét. A befizetett adót, a nemzet vagyonát, a lopott közpénzen fizetett szeméttel osztják meg a magyarságot, és generálják a gyűlöletet, 50-60 év jószomszédi viszonyát tette tönkre ez a kormány pár év alatt.

Minden környező ország utálja a magyarokat már, még az "örök barátaink" a lengyelek is.

Helyette a Szijjártó a bantu törzsekkel és diktatúrákkal köt "életre szóló barátságot" a magyar nép nevében!!! Basszus, ez a bajom.

2023. márc. 4. 14:48
 6/9 anonim ***** válasza:
15%
#5 az elmúlt 33 évben az összes garnitúra ezt csinálta ....
2023. márc. 4. 15:35
 7/9 A kérdező kommentje:
Jaaaa.....akkor oké....bocsi, én ostoba, azt hittem hogy ez rossz, de akkor nem.
2023. márc. 4. 15:44
 8/9 anonim ***** válasza:
60%

"Helyette a Szijjártó a bantu törzsekkel és diktatúrákkal köt "életre szóló barátságot" a magyar nép nevében!!! Basszus, ez a bajom."

És mi a bajod a bantu törzsekkel? Lenézed azokat az embereket? Mi lesz így a multikultival meg a toleranciával?!

2023. márc. 4. 17:43
 9/9 anonim ***** válasza:

Én nem tartok annyira, nem értem minek kell erről napi 5 kérdést kiírni.

Ha ezt meglépnék, szerintem azzal elkezdődne a vége mindkettőnek.

2023. márc. 4. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!