A gulyaskommunizmusban lehetett coca-colat inni?
Figyelt kérdés
Elvileg minden nyugati dolgot nem lehetett uzni. Csak ilyen boleros cola szorp volt.2023. márc. 3. 11:06
1/7 anonim válasza:
Asszem 1966-tól volt Pepsi Cola és 70-valahánytól Coca.
2/7 anonim válasza:
Lehetett. (Ha ki tudtad nyitni.)
3/7 madi111 válasza:
Volt Coca Cola, Pepsi, Canada Dry meg Schweppes. Ha jól emlékszem ennyi volt itthon a nyugati üdítőválaszték.
4/7 anonim válasza:
Pontos dátumra nem emlékszem viszont szerintem a Coca colát hozták be először. Kedvencem a traubisoda volt.
5/7 anonim válasza:
Imádtam a Coca Colát fiatalon. És azok az élelmiszerárak, amik a nyolcvanas években voltak, a maiakhoz képest visszasírom őket. Fiatalok voltunk, utaztunk az országon belül mindenhová, ahol kedvünk tartotta, beültünk egy ebédre, italra, aztán mentünk tovább. Sok program volt, ahol a fiatalok tudtak egymással ismerkedni, a feleségemet is egy országjárás során ismertem meg, sokat leveleztünk, aztán hazahoztam a Trabantommal egyszer és utána összeköltöztünk. Igen, volt saját autóm is huszonévesen, egy mai huszonéves ezt már nehezen mondhatja el magáról.
Ha választhatnék, újra abban a világban lennék fiatal, nem a mostaniban.
6/7 anonim válasza:
Ajjaj, már korábban is! :DDD
7/7 anonim válasza:
A méltán népszerű üdítővel hivatalosan 1967-ben találkozhattak először a fogyasztók, amikor bemutatta azt a Budapesti Nemzetközi Vásár (BNV). Az eseményen pillanatok alatt elkapkodtak minden egyes palack Coca-Colát, és a rajongóknak nem kellett sokat várniuk a kedvező bejelentésre, hiszen hamar ki is hirdette a Magyar Likőripari Vállalat, hogy a következő évben megkezdi az üdítőital palackozását. 1968-ban el is készült az első, hazánkban palackozott Coca‑Cola, klasszikus kétdecis kontúrpalackban, mint a háború utáni Magyarország első hazánkban előállított amerikai terméke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!