Gyurcsány Ferenc tényleg sokkal jobb miniszterelnök volt? Vele már sokkal tovább lennénk?
Azért messze a legelutasítottabb politikus hosszú - hosszú ideje, mert olyan iszonyatosan jó miniszterelnök volt...ja, nem!!!
A lehető legsz@rabb volt...
Ezerszer jobb miniszterelnök volt, mint Orbán.
Hozzáteszem, hogy ez nem azt jelenti, hogy tökéletes volt, hanem hogy Orbán ennyire szar.
És amikor a kettőt összehasonlítjuk, nem szabad megfeledkezni arról, hogy milyen lehetőségei voltak Gyurcsánynak, és milyen lehetőségei Orbánnak, pl. Gyurcsány kisebbségben kormányzott, ill. szar gazdasági helyzetet kapott a nyakába, és a Fidesz pocsék hazaáruló destruktív ellenzéki politikát folytatott, míg Orbán kormány idejében 2/3-juk van, tehát minden lehetőségük megvolt, hogy tegyenek valamit, de semmit nem tettek az sokkal nagyobb bűn, hiba, bénaság - nevezd aminek akarod.
Gyurcsány idejében is volt korrupció, de az belefért egy nokiás dobozba, ami most van, na az kamionkonvojokba se fér be.
ma 19:55
Sajnos a szövegértésed nagyon gyenge, de hát egy agymosottól mit várhatnánk.
Mondom ezt úgy, hogy nem szimpatikus Gyurcsány, sem a pártja.
De ő legalább mondott valamit, és képes volt lemondani. Az őszödi beszéde szerintem inkább a becsületére vált.
Orbán ezerszer szarabb nála, de soha nem lenne képes egy ilyen megnyilvánulásra. Igaz, ő is bevallotta valamikor, hogy skizofrén, ennél fogva már eleve alkalmatlan, de több személyiségzavara is van, ami alkalmatlanná teszi.
Vicces ahogy egy gyurcsányista-agymosott kiabálja rá másokra, hogy agymosott.
Tudtad, hogy az "igazságbeszédetek" úgy szivárgott ki?
És a főnököd jelenkori nyilatkozatai inkább azt tükrözik, hogy nem minden lehet oké nála.
Ismét bebizonyosodott a korlátoltságod.
Írtam, hogy nem szimpatikus Gyurcsány, tehát kritikusa vagyok. Ha kritikusa vagyok, akkor nem lehetek agymosottja. Csupán viszonyítottam, hogy Orbánhoz képest ezerszer jobb, nem azt mondtam, hogy hű, de jó.
Képzeld, tudtam, hogy az őszödi beszéd nem nyilvános volt, de akkor is kimondta, és azért mondta ki, mert változtatni akart. Kicsit összetettebb volt ott a probléma, nem csak egy emberen (Gyurcsányon) múlt a dolog, az inkább pont azt bizonyította, hogy ő változtatni akar, de voltak ellenérdekeltjei. Igen, sok mocskos ember volt az MSZP-ben. Most is van. A DK-ban is akad nyilván. A Fideszben meg kb. mindenki az. Az egy maffiabanda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!