Nem féltek, hogy Orbán háború ellenes kijelentései miatt az Ukránok majd megtámadnak minket, ha végeztek az oroszokkal?
Segítek az értelmezésben:
2. (sajtónyelvi) Minden külső kényszertől, befolyástól mentes; önhatalmú, független. Szuverén állam, ország. || a. (sajtónyelvi, választékos) Olyan, amit nem korlátozhat, nem csökkenthet senki, semmi; korlátlan. Vkinek szuverén joga: csorbíthatatlan, korlátlan, kizárólagos joga; szuverén hatalmánál fogva.
Tehát nincsennek politikai tényezők sem egyik sem másik oldal irányában.
Ha Orbán Putyin barátja, és Putyin támadta meg Ukrajnát, akkor miért Orbán a békepárti?
Úgy képzeli el a békét, hogy Ukrajna kapitulál?
Tehát: "hagyd magad, előbb szabadulsz?".
Ezen az alapon, ha betör hozzám valaki, akkor se védekezzek, mert ha igen, akkor nem vagyok békepárti?
Én ezt az egész retorikát nem értem. És azt sem, hogy sokan beveszik.
Ha ukrán lennél, akkor már régen itt kilincselnél nyalizva a magyaroknak, hogy maradhass és ne pusztulj el a háborúban. Ne kétszínűsködj meg álszentkedj már.
Amúgy mit akarnának ott helyreállítani? Sok településen még folyó víz, szemétszállítás sincs. Egy elmaradott kis korcs országocska.
Ami érték volt benne, azt eladták, a lakossága elmenekült vagy meghalt. Ukrajna konkrétan nincs.
"Viszont az évtized üzlete lesz Ukrajna helyreállítása, és egészen biztos szerintem, hogy ebből az üzletből a magyar cégek ki lesznek zárva. Olyan szinten, hogy strómanokon keresztül sem fog menni. Az ukrán nemzetbiztonsági szolgálatok feladata lesz annak megakadályozása"
Még mindig él ez a mítosz?
Főleg, hogy azt már előre leoszthatták gyaníthatóan, persze ha lesz mit újraépíteni, meg kinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!