Viktor miért nem fogja fel hogy az infláció Putyin háborúja miatt van nem pedig a szankciók miatt?
"Viktor miért nem fogja fel hogy az infláció Putyin háborúja miatt van nem pedig a szankciók miatt?"
Mert túl sötét vagy.
Háborúk voltak már mégse volt hatással annyira az infláció annyira pl az EU-ra.
Oroszországnak korlátlan energia forrása van, ennek kereskedését az EU szankcionálja, más források nincsenek, vagy pl lehet palagázt venni amcsiból 10x áron.
Továbbá Az EU képmutatása is közrejátszik, orosz eladja a olajat/gázt, stb nyersanyagot, más országnak, majd az továbbadja egy 3.-ik cégnek ami már mentesült a szankcióktól és így jut el az EU-ba.
Persze többszörös áron.
Mindenki nyer csak a lakosság nem.
Ki az a hülye aki elhiszi hogy az ukrajnában megtermelt búza/kukorica ami csak a föld 1%-t jelenti, hogy hatással van a világpiacra?
Nézd meg pl az USA-ban menyibe kerül a napelem, és milyen közfelháborodást okozott amikor betiltották a kínai napelemeket, és csak usa-ba lehet gyártani, csakhogy az alapanyag is kínából jött, megháromszorozódott az ára az usa-ba +munkahelyek szűntek meg, mert a gyártás akadozik.
Szóval egy nyeranyagban gazdag országgal ne kekeckedj,
Ha én pék vagyok és tőlem veszed a kenyeret, aztán megharagszól és azt mondod senki ne vegyen kenyeret tőlem , nem gond menj a szomszéd városba kenyeret venni, - +költségek jelentkeznek-,
-ja és a szomszéd városba is Én szállítom a kenyeret. :)
Szóval mielőtt bárki baromságot mond/kérdez nem ártana gondolkodni.
Így van, pontosan.
Akiket itt felelősségre kell vonni és bíróság elé állítani, azokat Brüsszelben kell keresni, és mindet felkötni.
500M embert sanyargatnak, + a csalások sikkasztások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!