Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egy ilyen jövőben szívesen...

Egy ilyen jövőben szívesen élnétek vagy nem? Miért?

Figyelt kérdés

Ez a Sliders fanfiction inspirálta:

[link]

Az egész világot meghódította a Star Trek rajongás, annyira, hogy a sorozat kiagyalóját, Gene Roddenberry-t prófétaként tisztelik. Minden ember valamilyen Star Trek szereplőnek van öltözve pl. csillagflottás ember, vulkáni, klingon stb. és minél jobban próbálják a sorozat technikáját leutánozni a valóságban. Pl. a kocsik, repülőgépek űrhajónak néznek ki, a rendőrségi sokkolók füstöt lőnek ki majd azon át sugároznak áramot, hogy phaser-nek tűnjenek, a börtönökben rács helyett áram alatt lévő finom drótháló van, amit erőtérnek neveznek.

A sorozat utópisztikus üzenete miatt az egész világ egyetlen nemzetté olvadt, megszűnt a rasszizmus, a szexizmus, és mindenféle diszkrimináció, azonban egy újabb konfliktus osztja két táborra az emberiséget: Azok akik szerint Kirk a legjobb kapitány és azok akik szerint Picard. Ez a két tábor hidegháborúban áll egymással.

Minden műsor be van tiltva a Star Trek-en kívül, viszont rengeteg új Trek-es sorozat, film, egyéb műsor készül minden évben. A színházak adják ugyan a Hamletet, de klingonul. Aki sértegeti a Star Trek-et vagy más sorozatot, filmet néz, azt eretneknek nyilvánítják és átnevelő táborba küldik.

2023. febr. 28. 16:14
A kérdező szavazást indított:
Szívesen élnék
Nem
21 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
51%
Hát én akkor már inkább a wartburgszerelős világot választanám.
2023. febr. 28. 16:16
 2/10 anonim ***** válasza:
91%

Igen, itt legalább béke lenne és senkit sem csesztetnének a bőrszíne, neme, vagy szexualitása miatt. Akik geek-ek azokat nem verné az iskolaudvar, hanem tisztelné. A Kirk-Picard ellentét pedig adna valamennyi normális határokon belüli izgalmat a mindennapokba.

Én betazoidnak öltöznék :)

2023. febr. 28. 16:22
 3/10 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
85%

"Minden műsor be van tiltva a Star Trek-en kívül, viszont rengeteg új Trek-es sorozat,"

Mi? Szoval nem lesz The Boys 4. évad?

Akkor inkább a rasszizmus, diszkriminácíó, háboruk...

2023. febr. 28. 16:29
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
Nem, én a Mad Max-féle jövőben élnék szívesen.
2023. febr. 28. 16:36
 5/10 anonim ***** válasza:
17%
"az egész világ egyetlen nemzetté olvadt, megszűnt a rasszizmus, a szexizmus" Engem itt vesztettél el...
2023. febr. 28. 16:43
 6/10 anonim ***** válasza:
39%
Az mondjuk tetszene, ha nem diszkriminálnának a bőröm színe (fehér) és a nemem (férfi) miatt.
2023. febr. 28. 17:20
 7/10 Mojjo ***** válasza:
74%

"egy újabb konfliktus osztja két táborra az emberiséget: Azok akik szerint Kirk a legjobb kapitány és azok akik szerint Picard"

Ekkora baromságot. Hát mindenki tudja, hogy a legjobb az Janeway!

2023. febr. 28. 19:26
 8/10 Mojjo ***** válasza:
100%
De azért nyugtass meg, hogy ebben a vilagban Alex Kurtzman-t azért csak-csak agyonütötték.
2023. febr. 28. 19:34
 9/10 NTBS ***** válasza:
Én nem szeretnék. Nem szeretem a Star Trek sorozatot.
2023. márc. 2. 17:16
 10/10 anonim ***** válasza:
Már most is egy hasonló világban élünk, csak az alapot éppen nem a Star Trek adja:D
2023. márc. 3. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!