Átlagembernek mi értelme van órákig politizálni?
Figyelt kérdés
Ők nem érzik, hogy teljesen fölösleges? És azt az időt fordíthatnák értelmesebb dolgokra is.
Persze az ember legyen tájékozott a helyzettel, amiben él. De sose értettem ,mi jó abban, amikor órákig elemezgetik, hogy mit mondott XY. Nagy beleszólásunk úgy sincs pl az inflációba, vagy a benzin árába. Akkor meg minek ezen pörögni minden nap?
2023. febr. 28. 08:20
1/8 anonim válasza:
Nekem az a kedvencem, amikor azt hiszi, hogy járni fog keksz , ha belekeveri Orbánt 😂😂😂
2/8 anonim válasza:
Mert kemény dolog. A férfivévállás első lépcsőfoka.
3/8 anonim válasza:
1! Ha tudsz úgy politizálni, hogy nem hozod fel az aktuális miniszterelnök nevét, nos minden elismerésem!
5/8 anonim válasza:
#1 Mennyire kell hülyének lenni ahhoz, hogy ne értsd, hogy egy politikai diskurzusban miért kerül elő a 12 éve hatalmon levő, évek óta rendeleti kormányzással rendelkező minsizterelnök neve? Győzikéről kéne talán helyette beszélni?
6/8 anonim válasza:
Az átlagembernek lenne a kötelessége politizálni, ugyanis a politika jelentése eredetileg: közügyek. Vagyis minden ami az átlagembert érinti. Így is elég baj, hogy a magyarok többsége szar.k mindenre és megelégszik azzal, hogy négyévente leszavaz a Fideszre, reménykedve hogy ezúttal más lesz, úgy hogy semmit sem változtat.
7/8 anonim válasza:
Én azért hozom szóba, mert nem tudnék barátkozni olyan valakivel, aki más véleményen van, mint én a politikában is.És amíg nem ismerem meg az illetőt, hát csak kell valahogy tájékozódnom az illető felől ilyen formában is.
8/8 after stroke válasza:
Kb annyi értelme van, mint ezen az oldalon 25-ikként válaszolni, amikor már kéttucatnyian megtették előtted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!