Fideszesek, ti mit gondoltok arról, hogy Orbán Viktor folyamatosan összemossa a pedofilokat a genderkérdéssel?
#9 Szóval hülyék vagytok, és azok is akartok maradni. Ok.
Csak akkor maradjatok ki a diskurzusból.
12# Szóval hülyék vagytok, és azok is akartok maradni."
Azért mert kitaláltok mindenféle krált áltudomános maszlagot még nem lesz az hülye, aki nem ismeri naprakészen.
Oké, hogy beismerte, hogy pedofil, de ugyanígy egy heteroszexuális ember is lehet az. Mondom kb. egy héttel utána derült ki, hogy egy pasi egy 13 éves lányt rontott meg. Vagyis nincs összefüggés a pedofíliája és az LMBTQ közösséghez tartozása között mert BÁRKI lehet pedo. Ez a lényeg.
"Most én kívülállóként annyit mondok Orbán védelmére, hogy mi heterok nem ismerjük a genederizmus és az LMBTQ pontos defínicióját..."
Mit nem lehet ezen ismerni? Kismillió helyen le van írva.
Az, hogy ti ostobák vagytok ahhoz is, hogy utánaolvassatok, ne a rendszer hibája legyen már.
Lehet hogy nem törvényellenes ha egy 40 éves férfinak egy 15 éves fiúval van viszonya, de számomra ellentond minden társadalmi normának és elítélendő. Lehet hogy a gender őrülteknek ez a nemi szabadság csúcsa nekem hányigerem van tőle.
Én szigorítanám a törvényt hogy ilyen ne forduljon elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!