Ha elfogynak az Ukránok, akkor besorozzák az EU lakosságát is?
Az indexen olvasni, hogy átlag 4 óráig él egy Bahmutba besorozott katona. Már a polgármesteri hivatalból is besorozzák az embereket, ami nagy dolog, mert ők az oligarcha nyugatiak emberei, csatlósai. Nagyon fogy az ember az ukrán hadi darálóban. Fegyvert azt szállít a nyugat folyamatosan, de nincsen aki a vásárra vigye a bőrét. Vajon ha elfogynak az ukránok mi jövünk?
Magyarország közel van, hisz közvetlen a szomszédban van a konfliktus. Logisztikailag érvelhet Brüsszel, hogy mi menjünk elsőként meg ugye kilóg a szénánk Brüsszelből a pénzeket sem kapjuk. Lehet hogy nemsokára bizonyítanunk kell ?
Már volt szó róla az ATV-ben hogy sorosás jöhet az EU országaiban is. A Die Welt készített is egy közvéleménykutatást. Ők nem mennének el a frontra, akkor nekünk kell?
Természetesen! Először a 14 év alattiakat és 65 év felettieket sorozzák be mert csak ágyútölteléknek kellenek. Utána a háziállatokat. Végül a ténylegesen hadra fogható népességet.
Azért ebben a sorrendben, mert így akarják kiírtani Európa lakosságát, hogy helyet adjanak a menekülteknek és transzvesztitáknak. Ez a B terv, a kovid volt az A.
A napnál is világosabb...
Nem, csak azokat az országokat amiket elér a háború. Ha hozzánk elérne, akkor mi mennénk, de a német civil az nem jönne háborúzni, max küldenének néhány hivatásos NATO katonát erősítésnek.
D én addigra már biztonságos Nyugati országban leszek, nektek meg kellemes szétlövetést, jó golyófogást.
Az egész arról szól, hogy ha az újfasiszta, imperialista Oroszországnak ötletei támadnának, akkor az az ország jár jól, amelyiknek van kiképzett emberanyaga.
A Krímet Putyin azért tudta sikeresen megtámadni, mert Ukrajna nem volt felkészült.
Most meg azért esnek pofára a ruszkik, az azóta eltelt időben az ukránok kiképeztek egy hadsereget és felkészültek amennyire tudtak.
Mindenkit, aki valaha is megfordúlt a felcsúti stadionban.
Hál Isten, én csak köptem egy jó nagyot előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!