Egy magyar megölt egy roma gyereket a Deák téren. Ha nem náci a Mi Hazánk akkor miért nem szerveznek most tüntetést?
Tehat 13as te ismered a körülményeket 100szazalekosan? Kotve hiszem.
Valószínűleg nem ugy volt hogy a csavo odament rajoakodni az elkoveto meg szo nelkul szurt. Sokkal valószínűbb az hogy a tesod odament, jart a pofaja, kemenykedett, fenyegetozott es a csavo ennek hatasara szurt. Ezert irtam a sertetti kozrehatast.
Ettol meg elitelendo a gyilkossag, de ez biztos nem fekete es feher, az aldozat felelossege biztosan felmerül.
Es ami elgondolkodtató, hogy a csavo rokonai mar vendettaert sipitoznak a fbon, egyet olvastam magam is. Na most egy magyar aldozat hozzatartozoitol sem olvastam meg burkolt fenyegetest sem. Pl Marian Cozma
De a tobbinel se. Az aldozatok szulei, baratai tudomasul vettek a buncselekmenyt de egy se fenyegetozott hogy bosszu lesz. A meglincselt tanar rokonai sem.
"#17 Egyetlen egy példát mutass, mikor egy balos fel akart menteni egy gyilkost..."
"Cozma valószínűleg cigányozott."
By: Mohácsi Viki.
Persze utána meakulpázott, miután rájött, hogy hamarabb szólt mint gondolkodott volna.
(Mondjuk a 17-es nem én vagyok, elvileg nem nekem szólt a kérdés.)
"a Mi Hasznák a társadalom szemetei. Ha normális kormányunk lenne ezek rég villamosszékben ülnének"
De csak GY1G Elqró Fletovics Böszme Kígyó és csürhéje után.
Azért mert náci.
És milyen jó hogy van még egyetlen egy normális párt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!